| vjefnw a întrebat:

E posibil sa fie virgina si sa prinda sarcina? Daca DA. Poate sa avorteze chiar daca e virgina?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu inca nu am auzit ca o virgina sa ramana insarcinata...

| Necunoscut112 a răspuns (pentru mona):

N-ai auzit de Fecioara Maria?batting eyelashes

| mona a răspuns (pentru Necunoscut112):

Hai lasa-ma cu balivernele astea, normal ca am auzit dar asta e ceva unic si nu-i valabil pentru pustoaicele din ziua de azi

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Cine crezi ca e, The Holy Mother

| Awesom a răspuns:

Nu exista asa ceva sa ramana insarcinata si virgina sa mai fie? Tu esti un troll? Te raportam imediat adminilor.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ţi-am răspuns şi la întrebarea anterioară.

NU cred că este însărcinată, DOAR te-a păcălit...

Vezi celălalt răspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai baiatule, chiar ca esti speriat. Ce vrei sa spui prin a pierde sarcina, nu cumva vrei sa-i provoci vreun avort spontan? Stai cuminte in banca ta,sau vrei sa dai de alte necazuri? daca testele au iesit ca nu e insarcinata asta e, cine stie ce a a vut in cap tampitul ala de medic de a zis asa, nu ti-ai pus intrebarea ca ea te poate incerca, sa vada ce faci in asemenea situatii, sa vada daca ramai langa ea, daca o sustii?

| VampireBlood a răspuns:

Da si darolling on the floor

| 2k a răspuns:

Un singur caz de virgina insarcinata a fost consemnat pana in prezent si ala ii scris in Biblie rolling on the floor

| ByllyGodBoy a răspuns:

Awsomen ho nu te aprinde poate pustiu chiar nu stie ...frae nu poate sa mai fie virgina din moment ce iai bagat bateria in jucarie.dar gravida pate sa fie.dar adaca testele sunt negative nu ai de se sa-ti faci griji..bafta ai nevoie

| MonitZzA a răspuns:

Nu cred ca e posibil sa fii virgina si sa prinda insarcinata...adica e imposibil