Nu cred!
atata timp cat ti-a venit menstruatia, stai linistita!
ai grija pe viitor!
fundita?
S`ar putea. daca ai avut un contact sexual neprotejat, ai putea face un test de sarcina.
vara mea de ex, era insarcinata in 12 saptamani, cand i`a venit ciclul, dar stia ca e insarcinata. a vut destul de grave problema cu sarcina dar a dus`o la capat.
fa-ti un test de sarcina.
bafta:*
Nu, stai linistita. Odata ce ti-a venit poti fi sigura ca nu esti insarcinata
Daca sangerarea a venit exact in ziua in care trebuia (a fost regulata) si a fost normala din toate punctele de vedere (durata, flux, aspect, simptome), cel mai probabil nu esti insarcinata. Daca conditiile de mai sus nu au fost indeplinite, exista posibilitatea sa fie o sangerare de implantare a sarcinii (mai ales daca a fost mai scurta, mai redusa cantitativ si cu sange mai rosu). Poti afla facand un test de sarcina la 7 zile de la aparitia sangerarii, din prima urina de dimineata.
Nu ai cum... am auzit insa de vreo 2 cazut in care s-a intamplat sa fie insarcinata, dar nu cred ca e posibil...
Da e posibil! verisoara mea are un copil! ea i-a venit ciclu 2 luni peste sarcina! si abia in a 3a saptamana nu ia mai venit! si atunci a aflat ca e gravida! oricum ar trebui sa vorbesty cu un ginecolog! el poate sa-ti spuna mai bine decat orisicare!
Andreea7510 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anutza33 întreabă: