Pai eu stiu de la mama ca 3 zile dupa ciclu nu ramai insarcinata...
deci nu ai de ce sa-ti faci griji, si eu am trecut prin asta! Don`t worry. :*
Nu mai exista efectul anticonceptionalelor, ba dimpotriva, ovarul scapat de sub inhibitia anticonceptionalelor poate ovula multiplu. Asadar, da, exista risc de sarcina. Ma indoiesc ca poti lua pilula de a doua zi la asa de scurt timp de la intreruperea anticonceptionalelor, doar ginecologul iti poate spune cam cat de mare este pericolul de a avea reactii adverse severe.
Sanse exista. Mici, ce-i drept, dar exista. Iti recomand un test de sarcina. Nu stiu la cat timp dupa contactul sexual se ia.
Data viitoare protejati-va. Nu cred ca vrei sa ajungi in situatia de a avorta (ai vazut pozele alea?)
7h30
Daca nu si-a dat drumul in tine nu esti...eu am folosit de vreo 2 ori prezervativele si asta numai de curiozitate iar anticonceptionalele nici nu m-am gandit.bine exista si riscuri nu pot sa zic ca nu.nu vreau sa ambitionez pe nimeni sa nu se protejeze mai ales daca o faci cu diferiti baieti cel mai bine ca sa te linistesti fa-ti un test
Nu, daca nu s`a terminat in tine, poti fi linistita, n`ai nimic, dar pentru siguranta sau linistea personala, fa`ti un test de sarcina.
Curiozitațibărbați întreabă: