Poi tampoanele sau oburile sunt folosite special pentru a nu pati altceva...mai exact pentru a nu te dizbirgina. Exista sanse foatre foarte mici sa se intample asta. Dar de recomandat sa porti asa ceva doar in cazul in care mergi la o petrecere eventual la piscina sau undeva un vrei sa nu se vada absorbantul. Poarta linistita nu se intampla nimic.
Exista tampoane mici, de la o. b. stiu ca la scoala ni s-au dat un set de 4 tampoane mici, sunt foarte mici si subtiri asa ca mi-e imposibil sa cred ca te-ai putea dezvirgina daca le folosesti insa trebuie sa ai grija si cum le folosesti. daca folosesti tampoane de marime medie sau mare creste putin riscul.
Daca folosesti ca tampoane OB-uri, atunci ai toate sansele sa te dezvirginezi. Foloseste tampoane obisnuite.
Mi-a aparut o problema si vreau sa merg la ginecolog, dar mii rusine, am folosit tampoane, si daca m-am dizvirginat. o nuuuu cum sa-i explic la medic? daca cineva a mai fost puteti sa-mi descrieti cum arata un vizit la ginecolog? eu prima data.mersi anticipat
Nu trebuie sa-ti fie rusine. Ideea e sa te epilezi. Probabil va trebui sa completezi o fisa datele tale personale, iti va pune intrebari: cand ti-a venit prima data menstruatia, cat dureaza, cat dureaza un ciclu menstrual, daca ai menstruatia regulata, daca ti-ai inceput viata sexuala, ce metoda contraceptiva folosesti. apoi iti va examina sanii sa vada daca ai noduli, apoi te va intinde pe pat dezbracata pentru a-ti examina vaginul. Nu trebuie sa-ti fie rusine, trebuie sa fi sincera si deschisa cu medicul.
Corina, tampoanele sunt "chestiile" care le bagi in vagin(de exemplu ob'uri), cele care se lipesc pe slip sunt absorbante.
Nu.
nu te poti dezvirgina daca iei marimea cea mai mica.
tampoanele au marimi diferite. mergi la magazin, si ceri marimea cea mai mica. si pachetul de tampoane are si instructiuni de folosire. le iei si apoi folosesti instructiunile ca sa ti le pui:p.
sper ca te-am ajutat:X. baftaaa:*
Glamour eu nu mi-am incepup viata s. dar daca s-a intimplat ca m-am dezvirginat cu ob-uri cum o sa arat eu? n-o sa arata stupid? cum sa-i explic la medic? asa cum este?