anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E posibil sa ti se lase sanii si de sutiene fara burete?

Răspuns Câştigător
| Sara2 a răspuns:

E cea mai mare prostie sa crezi asta
uite eu de exemplu la varsta mea de 26 ani nu ii am deloc lasati, ii am foarte fermi si destul de mari si numai sutien cu burete port
cand port anumite bluze fara sutien sunt extrem de ridicati, ma invidiaza lumea pe tema asta, deci sanii cu siguranta nu se lasa de la sutienul cu burete, ci din alte motive, cum sunt unele "ii da peste cap" dezgustator

2 răspunsuri:
| aanny a răspuns:

Indiferent de ce sutiene porti sanii ti se lasa deoarece sanii contin un muschi care ii tin rotunzi si fermi atat at trebuie de sus si atat cat trebuie de jos, desigur sutienele se poarta in cazul in care bluzele sunt transparente sau pentru a-ti acoperi svarcurile, ba chiar iti ridica sanii iar sutienul cu burete lasa impresia unui bust mai mare si frumos.Insa atunci cand porti sutien muschiul respectiv se "relaxeaza" si se obisnuieste asa ca sa spun si atunci nu mai are aceeasi putere de a-ti tine sanii cum iti erau naturali, cu cat porti mai mult sutien cu atat e mai prost.....incearca bustierele, sau sutienele numai in cazuri speciale, no tot timpul altfel risti sa ajungi mai incolo pe la varsta de 35-40 cu sanii pana la genunchi, bafta :*

| Ella3133 a răspuns:

Nu toate sutienele indiferent ca au burete sau nu au acelasi efectwinking

Întrebări similare