| ßέßέ a întrebat:

E prea gelos! exagereaza de acum cu gelozia, fara sa ii dau motiv. zice ca daca nu ii raspund la telefon sigur is cu altu', daca vb pe mess si ii raspund mai greu zice ca vb cu altii, daca ma duc undeva fara el ma suna sa vada sa nu cumva sa fac ceva si numai prostii de astea. ma iubeste sau pur si simplu a innebunit? :-s

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca te-ar iubi, ar avea incredere in tine si nu te-ar banui nici in ruptul capului. Nu exista iubire fara incredere si respect. Ce sa inteleg, ca el spune ca tu esti o usuratica care s-ar duce cu oricine, dar n-o faci fiindca te pazeste el? Daca asa gandeste el despre tine, spune tu, asta e dragoste?

| monyk a răspuns:

Buna, sincer eu cred ca te iubeste, pentru ca daca nu te iubea nu era gelos, e un semn ca te iubeste sau cel putin ii pasa de tine.Totusi gelozia excesiva nu e buna si daca devine o obsesie atunci e aiurea... e greu cu prieten exagerat de gelos si posesiv.
Si prietenul meu daca nu ii raspund la telefon ca nu aud sau ca nu il am langa mine repede isi imagineaza tampenii, dar am discutat cu el serios si i-am zis ca trebuie sa aiba incredere in mine si acum totul e ok.
E stresant sa te supravegheze asa si sa te ia la rost pentru fiecare gest, miscare.Doar nu poti tot timpul sa fi cu ochii pe telefon si pe mess; deci eu cred ca e cazul sa discuti cu el serios sa se schimbe sau macar sa incerce cat de cat sa lese gelozia ca nu e buna, de iubit te iubeste!

| 16.laura.16 a răspuns:

Gelozia este buna.Demonstreaza ca persoana de langa tine nu ti este indiferenta. Daaaar prea multa strica si aduce a obsesie si nu a iubire.

| Crs a răspuns:

A innebunit. este mult prea obsedat de tine.

| validana a răspuns:

Probabil ai dreptate! Dar mai este o problema.Nu cred ca are destula incredere in tine. Daca avea incredere in tine, nu te mai verifica atat! Incearca sa ai o conversatie cu el si sa ii explici acest lucru care pe tine te deranjeaza! Mult succes!

| deni_6616 a răspuns:

Poate prietenii au influenta asupra lui.Cine stie ce ein capul prietenului tau... I-ai dat vreodata motive sa fie gelos sau ceva de genul acesta? Poate a azuit ceva despre tine. ceva ce nu trebuie s afie neaparat adevaratbig grinvorbiti deschis despre asta, altfel poate sa iasa urat...Succes

| Medis a răspuns:

Poate vrea sa se desparta de tine si nu prea stie cum... sau... te iubeste foarte mult si crede ca o sa-i frangi inima. Demonstreaza-i cumva ca uh nu il inseli si el nu o sa mai faca asa. Sau vb cu elwinking
Take care happy

| dienuk a răspuns:

Poate tine prea mult la tine, si ii este frica sa nu te piarda pentru ca n-are incredere in el, sau poate nu are incredere in tine. Poate i-ai dat tu un motiv pentru care sa aiba indoieli. Nebun nu poate sa fie, e doar exagerat. Vorbeste cu el si explica-i ca nu are de ce sa-i fie teama, pentru ca tu nu o sa-l inseli, spune-i ca daca insa mai continua asa ai putea sa-l inseli din ambitie.Noi astia de pe TPU. nu te putem ajuta mai mult, vorbeste cu el despre lucrul asta e singurul care poate rezolva problema. bafta :*

| unikat a răspuns:

In dragoste iti trebuie si un pic de nebunie, dar daca se comporta asa cum spui u nu prea bine pentru u.Probabil ii place sa fie posesiv, sa stie ca, controleaza lucrurile, sau poate e doar urmarea frici ce o are in el. Orikum ar fi daca u nu i-ai dat motive sa fie gelos, nu are de ce sa se comporte astfel, ai grija doar, ca daca continua asa, pe viitor nu te vad bine, trebuie sa vb cu el si sa ii spui ce te deranjeaza, asta daca cumva nu esti de acord cu chestia sa te controleze.Inca nu esti sotia lui, chiar daca esti iubita trebuie sa stie ca sunt niste limite, nu te tine legata cu lantu de el.Deci daca intr-adevar te deranjeaza lucru acesta solutia cea mai simpla e sa discuti cu el.

| RainDrop a răspuns:

Disperici.

| ZeroBarat1 a răspuns:

Inseamna ca nu te lasa nici sa respiri happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gelozia e boala grea.Si eu sufăr de ea. Nu are încredere în tine te iubește e clar. Ceea ce ar trebui sa faci tu este sa îl faci sa aibă încredere în tine. Crede-ma ca suferă mult din cauza gelozie dar chiar nu se poate controla.
Bafta.

| karla22 a răspuns:

Dal naibi daca amu ii asa, gandeste-te cum o sa fie cand va fi mai batran(nu cu mult, 1 an, 2) te va nenoroci. crede-ma, o nasa a divortat din cauza asta. zii sa se calmeze sau parasetel. am incheiat convorbirea