anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E prea greu sa spui baietilor ca ii placi.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e greu, trebuie sa ai curajul suficient ca sa ii zici ca placi un baiat.

| elasexygagica a răspuns:

De ce e greu? nu trebuie sa ii spui neaparat ca il placi, intri in vb cu el, va cunoasteti mai bine si daca ai noroc te invita la intalnire, doamne ma fetelor nu mai aveti deloc atitudine? si va mirati ca sunteti singure

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Frica e in mintea noastra straight face

Nu ar trebui sa existe aceasta teama :d
Nimanui nu ii place o persoana timida straight face si din pricina acestei frici poati pierde multe fara sa stii ce ar fi putut sa se intample... oh go on

| dreamgirl16 a răspuns:

Da,asa e,ai dreptate! E chiar ff greu, insa e si mai greu sa realizam ca nu trebuie sa fim "Supeeeer man"ca sa ne facem curaju sa le marturisiiiim astaoh go on Nu pierdem nimic, chiar daca si ei ne plac sau nu straight faceoh go on

| mytzzy_8364 a răspuns:

Este greu dar nu trebuie sa faci adica daca el te place o sa descopere singur deoarece daca tu il placi si el nu la un moment dat o sa'si bata joc de sentimentele talestraight face

| ღAnaღ a răspuns:

Da este ff greu mie una imi place d un baiat din cls a 5-a si nu pot sa ii spuncrying, offfffffffffff

| Făraş a răspuns (pentru ღAnaღ):

Ia-ti inima in dinti si spune-i iai idu de mess si spune-i pe mess poate asa merge! (eu asa am facut)

| mihaixliquid a răspuns (pentru Făraş):

Parerea mea ca cel mai bine sa-i spui ca il placi vrei sa fi cu el cand veti fi fata in fata asa poti sa vezi si cum reactioneaza cand ii vei spune,si acum nu spun asta pentru ca sunt baiat dar cu astfel nu este bine sa te joci mai bine le spoti la suprafata,si eu am fost ca tine imi erea cam teama sa spun si mai mult pierdeam dacat castigam pentru simplul fapt ca nu ii dezvaluiam sentimentele care le simteam fata peroana/ele,asa ca cel mai bine, si inca ceva daca ii vei spune si el va incepe sa gesticuleze din maini catusi de putin pot sa iti spun ca este tensionat si spre avantajul tau l-ai atins acolo unde si tu iti doresti, mult noroc si curaj

| Făraş a răspuns (pentru mihaixliquid):

Neh da sti dc am facut asa pentru ca ea reactioneaza mai naspa in realytate...

| ღAnaღ a răspuns (pentru Făraş):

Daca ar fi asa de simplu, el stie ca imi place d el, dar are deja gagik si a zis ca sunt prea mare pentru elcrying

| DavidMaiSexyKaNeluSexyGagiku a răspuns:

Mie nu mi-ar fi greu sa iti cer sa-mi faci o felatie, e chiar usor!