| MulteAmintiri a întrebat:

E prima mea iubire, l'am cunoscut acum 4 ani si il iubesc enorm si acum. Si stiu ca si el ma iubeste dar nu vrea ca ceilalti sa stie ca suntem impreuna.( avem chiar si o poveste de iubire cate s'au intamplat) Vrea sa fie secret, spune ca daca suntem noi, nimic nu mai conteaza. Dar eu nu pot sta asa, sa nu stie nimeni, sa ma ascund, pur si simplu nu pot, sa stiu ca poate fi si cu alte fete si nimeni nu stie ca e cu cineva.
Si am decis sa renunt, sa il ignor chiar daca tin la el enorm si am nimerit in acelasi liceu cu el, pentru ca eu sufaaar enorm de mult din cauza lui, plang seara de seara si ma indispun.De multe ori am incercat sa'i zic sa ma lase ca nu are rost, el o data si o data tot o sa'si gaseasca pe cineva, dar spune ca nu va renunta la mine, ca daca vreau pot sa cer o pauza, dar nu de tot. Si azi m'a sunat pe telefon si m'a cautat pe mess straight face. Nu stiu ce sa mai fac.
Cei care imi stiu povestea spun ca nu merita, ca el tine totul secret, ca poate ma cauta din orgoliu sa nu ma piarda. dar eu tot cu mintea la el stau. De exemplu matusa mea spune ca el face asta din orgoliu, ca daca era incerca sa ma cucereasca, se comporta frumos ( nu ca ma injura sau ceva, dar uneori e o fire mai impulsiva, nu se poate controla)intelegea, ma cauta zi de zi ( el face pauza cateva zile si dupa iar) si incerca sa ma castige.Insa privirea aia cand se uita la mine si prin cate am trecut impreuna nu pot uita si inca cred ca simte ceva pentru mine, altfel nu explic insistentele si toate celelalte.
Voi ce spuneti?sad Ce sa cred? Renunt sau nu? Dati'mi si mie niste sfaturi sad.

1 răspuns:
| PinkNightmare a răspuns:

Daca nu are un motiv intemeiat pentru care sa tina toata relatia voastra sectreta ceva ii la mijloc.Vb si da-i toate cartile pe fata si poate o sa iti zica ce are in cap.Matusa ta are dreptate cu ce spune.Ideea e ca poate vrea sa caute si in alte parti, nu vrea sa stie lumea ca are iubita ca sa se dea fetele la el etc. Eu te sfatuiesc sa il intrebi exact de ce nu vrea sa afle lumea de voi 2, iar daca nici el nu stie sa iti dea rasp lucrurile sunt destul de clare si atunci te sfatuiesc sa renunti si sa ramaneti prieteni.