| FluTuRaS_2810 a întrebat:

E resinos daca prima uara cand iubitul tau face sex cu tine si vede ca esti virgina?

12 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

O sa se simta f bine stiind ca el a fost primul', si nu este deloc rusinos

| Mao a răspuns:

Probabil va avea sentimentul de "am atins ce nu a mai atins nimeni până acum", ceea ce e de bine.

| Julia89 a răspuns:

Doamne ce cuvinte vad: feciorie, puritate mie una mi se pare absurd rau de tot la ce vad, sunt cuvinte nasolae parca dupa vremea strabunicilor... apropo de inrebarea ta nu este.

| ioanadanny a răspuns:

Nu e rusinos. daca stam si ne gandit toate femeile au fost virgine si barbati au fost virgini:-)

| FluTuRaS_2810 explică:

Yo am 16tongue da in fine am pus intrebarea asta ca ma plictiseam si nu aveam ce facebig grin

| emima a răspuns:

Nu nu e rusinos

| panasonic7 a răspuns:

Dar cati ani are iubitul tau?

| victtor a răspuns:

Nuu e mai bine cred eu mult mai bine

Răspuns utilizator avertizat
| MariaIoana a răspuns:

Nu e rusinos deloc, asta inseamna ca tu esti pura si ca i te dedici lui, trup si suflet, e singurul baiat/barbat din viata ta.
Nu ai specificat cati ani ai...
Insa, inainte sa ii daruiesti fecioria ta (puritatea ta) trebuie sa fi ferm convinsa daca merita, daca te iubeste cu adevarat, etc.
Altfel risti sa regreti lucrul acesta toata viata, ca ai avut prima data relatii cu un baiat, si el doar s; a folosit de tine.
Bafta happy

| sillvana a răspuns:

Nu e nimic rusinos, inseamna ca nu esti o tarfa care sa o faca cu primul care ai iese in cale.

| Eu_7717 a răspuns:

Bineinteles ca nu! El o sa se simta mandru ca are o iubita pura. Apropo cati ani ai?

Întrebări similare