| ZidDistrus a întrebat:

E sexul oral ceva normal? (intr-o relatie de ceva timp). Vi se pare normal ca baiatul sa ii spuna partenerei ca si-ar dori asta? Si cam dupa cat timp se poate vorbi despre? Am auzit ca multi sunt de parere ca daca spun asta inseamna ca nu au respect fata de ea, dar comunicarea sta la baza unei relatii. Deci pana la urma e normal sau nu? Baieti ati vorbi cu prietena despre?

8 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Eu sunt de parere ca este ceva normal. Da, e ok ca baiatul sa-i propuna partenerei sale, dar fara sa apeleze de chestii de genul ''Daca m-ai iubi ai face-o'' sau ''Daca nu-mi faci te parasesc''. Daca este o relatie bazata pe comunicare si repect de ce nu? Atata timp cat este reciproc(sexul oral reciproc mie mi se pare foarte placut) si ea nu o face obligata/constransa de partener, nu vad care ar fi problema.

| answer a răspuns:

Desi e parerea ei si i-o respect, am dreptul sa o comentez(La parerea Andrei ma refer): Tocmai in relatiile care nu se bazeaza pe respect apari intrebari de genul asta! Cand apar intrebari de acest gen e clar ca cel care a facut-o pune mai presus placerile carnale decat respectul fata de partener si incalca principiile de cuplu; una este ca totul sa vina de la sine si alta este el sa bata apropouri de felul asta; in alta ordine de idei, daca spui ca sunteti de ceva timp impreuna, puteti sa vorbiti despre ce v-ar placea, despre fantezii, dar asta nu inseamna ca e musai sa le si puneti pe toate in practica!

| A12NDRA a răspuns:

Mie mi se pare ceva normal cel putin in ziua de azi, mai ales in relatiile bazate pe incredere si respect.Si despre vorbit, poti sa vorbesti cu o fata despre asta cand e ea pregatita si vrea.Succes!

| Ionut a răspuns:

Nu, niciodata. Sexul oral mi se pare doar o fantezie, nu si ceva frumos si placut. Asta e parerea mea.

| Balmung a răspuns:

Buna!
Draga zid,
Sexul oral pentru barbati este cea mai intensa experienta sexuala. Mai placuta chiar si decat sexul vaginal, sau anal. Eu cred ca si in sfera sexuala comunicarea dintre parteneri trebuie sa existe. Adica nu trebuie sa existe reticente, fiecare are fetish-urile lui(fantezii). Si implinindule reciproc partenerii vor avea parte de o experienta placuta. Mi se pare normal sa discuti cu partenerul despre asta, si apropo sexul oral nu mi se pare injositor. E cat se poate de okei.Cand voi avea o prietena, dupa ce vreme voi discuta si despre asta.

| n3bunatica a răspuns:

Buna! ceva anormal nu este si atata timp cat tu si el vreti si exista incredere si comunicare intre voi nu vad de ce ar fi o problema asta.dar asta nu inseamna ca trebuie sa te forteze daca nu vrei. poti sa ii faci si poti sa primesti.cei care spun ca nu au respect de prietena lor daca le face asta.atunci cand o sa aiba o sotie si vrea sa primeasca nu cred ca mai gandesc asa.nu mai traim in "Evul Mediu" ca sa mai gandim ca femeia e o cu.a daca face sex oral de mult acest subiect nu mai e tabu.dar acum depinde si de gandirea si conceptiile fiecaruia.

| Loove_6052 a răspuns:

happy sunt sigur ca va suna stupid dar la ore tarzii nu mai sunt lucid

BlowJobul e natural, si Eva i-a dat BlowJob lu' Adamwinking ( sunt ateu tongue )

| Ruxuletz a răspuns:

Buna,eu da, vorbesc orice cu prietenul meu si suntem impreuna de 2 ani. happy nu se fereste nici el,nici eu sa spunem ce vrem happy depinde si de cat de deschisa e relatia...e adevarat ca uneori pare aiurea sa iti zica in fata ce vrea,dar cu timpul daca accepti si ajungeti la un numitor comun,e ok, e problema voastra ce vorbiti, nu trebuie sa ii intereseze pe altii.