Eu sunt din Moldova si aici o fata care suge macar odata, ea este numita Soscă, ea nu mai este respectata de nimeni nici de prieteni, dintr-un pahar cu ea nimeni nu mai bea si nici nu maninca ditro farfurie cu dinsa, Si cu ea se comporta ca cu un om mizer. Motivul nu este ca ea ramas ceva in gura dupa ce a facut oral, dar fiindca aceasta ar fi ca o injosire. In Rusia la fel, aceastea sunt hai sa spun asa niste legi care au provenit din Puscarie.
Dar dragostea si sexul nu-i una si aceias. Sex pot facea si 2 châni supt un gard, si la fel este sex.
Nu este o rusine, eu cu sotul meu facem sex oral care e problema? nici una. este foarte placut...incearca...bafta
Normal...nu ar fi.Pentru ca e ceva legat de sex, e facut ca sa te simti bine, totusi nu toti gandesc asa.
Fetele care fac sex oral sunt considerate curve de majoritatea.
Sincer, pe mine nu ma atinge cu nimic, eu nu fac asa ceva dar nu cred ca e o rusine.
Este vorba de placere in ambele parti pana la urma...nimic de care sa-ti fie rusine.
Este ceva normal ca pentru baietie este o placere...Si pentru fete esta tot o placere ca un joc nou...
Nu,nu e rusine.
Cu conditia sa nu-ti schimbi partenerii ca pe sosete.
Cand ai o relatie clara,de lunga durata, bazata pe dragoste si intelegere, sexul oral este foarte binevenit.
Din ambele parti.