Si mie mi s-a intamplat ceva mai rau : Un coleg mi-a dat pantalonii jos in fata clasei. Ma simteam la fel, dar ghici ce, dimineata urmatoare nimeni nu vorbea despre mine. Stai calma! Viata e frumoasa, si nu trebuie sa-ti omori vremea cu chestii din astea, complet inutile. In viata o sa ai alte griji peste care trebuie sa treci. Si daca te barfesc, nu ii asculta, pentru ca tu vei fi mult mai buna decat ei daca nu ii bagi in seama si-ti vezi de viata ta. Si pana la urma, lumea face glume idioate din orice chestie, cat de mica.
Mult succes!
Bună! Cred că te a făcut de ris gestul acelui băiat, dar tu stii că lumea rîde si face glume proaste din orice, adică mă refer la colegii tăi de care i ti este teama că vor ride de tine, de ce să ridă? Ce ai vrut tu să fii atinsă cu mina pe fund de acel coleg? Nu, te cred că esti supărata si rusinata deoarece aceste gesturi nu se fac, dar nu mai pune la suflet, si dacă vezi că rid colegii de tine vorbeste cu doamna profesoară sau cu directorul scolii si explică situatia, poate profesorii sau directorul scolii il cunosc pe băiatul care si a permis să pună mina pe fundul tău, si îi scad nota la purtare si il si reclamă la părintii lui, poti in acelasi timp să vorbesti si cu mama ta si ea poate să te ajute să treci mai repede peste această situatie. O zi superbă weekend frumos.
Am inteles ca un gloan ti-a pus mana pe posterior, motiv pentru care este tare suparata. Nu am inteles daca esti suparata ca un golan ti-a pus mana pe fund, sau ca trebuia altcineva sa faca asta.
Parca scopul acestui site era sa ajuti...tu faci "misto" de ea fara niciun motiv valid. De ce mai raspunzi?
Nu fac misto, nu-mi permit asa ceva, dar, pentru a oferi un sfat, am nevoie de mai multe detalii.
Nu este vina ta pentru ce s-a intamplat, colegii tai nu au de ce sa rada, nu e ca si cand l-ai rugat tu pe el sa te atinga. Du-te la directorul scolii si spune-i de gestul acestui tip si spune asta si parintilor. Nu este normal ca baietii sa atinga asa fetele ca niste retardati, merita pedepsiti cei care fac asta.
Nu ii asculta, chiar daca sunt prietenii tai, deoarece prietenii te mai tradeaza uneori, fii tu insuti.
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parintii tai despre asta. ei stiu cel mai bine