Bună.
Ai greșit că i-ai dat numărul de telefon și așa ai creat o speranță.
Îi spui frumos și în față că nu vrei o prietenie sau că ai pe cineva cu care deja te vezi. Nu te lăsa moale la pretextele care vor veni din partea lui.
Pa, pa.
Spune; i ca vreti sa fiti doar amici, si ca nu il placi si sa nu iti mai dea mesaje.
Ar trebui sa ii spui asta in fata, direct, fara ocolisuri.ai dat d inteles f clar ca nu il placi in mom in care nu i-ai raspuns la smsuri si bipuri. daca nu a inteles asa atunci fi mai directa si spune-i in fata acelasi lucru p care ni l-ai zis si noua aici
Vorbeste cu el si spune-i ca nu vrei alteceva de la el decat sa fiti prieteni.Ca,chiar daca nu il placi tu exista multe fete cu care si-ar putea marii sansele.Incearca sa fii prieten cu el si sa incerci sa nu-l ranesti.Stiu cum e sa te raneasca persoana iubita.Incerca sa fii altauri de el si sa-l ajuti sa-si gaseasca o fata pe care sa o placa.
Succes:X
Mi sa itimplat si mie, i-am spus ca am pe altcineva si nu a zis nimic in afara de "ok"...Ar trebui sa-ti faci curaj si sa-i spui ceea ce simti, zii ca vrei sa fiti pur si simplu prieteni, nimic mai mult!
Sper sa-ti fie de folos sfatul meu
Fundita?
Haha... daca nu are 18-19 ani nu ii spune in fata asta. va fi un soc pentru el, poate chiar sa ramana complexat pe chestia asta :p asa sunt baietii de 15-16 ani. Incearca sa-i dai un motiv de genul abia ai avut o relatie si nu vrei sa te implici, orice... Daca a trecut de o anumita varsta spune-i drept in fata va trece la urmatoarea.
Haha... daca nu are 18-19 ani nu ii spune in fata asta . va fi un soc pentru el, poate chiar sa ramana complexat pe chestia asta :p asa sunt baietii de 15-16 ani. Incearca sa-i dai un motiv de genul abia ai avut o relatie si nu vrei sa te implici, orice... Daca a trecut de o anumita varsta spune-i drept in fata va trece la urmatoarea.