| Dragosxtea a întrebat:

E un băiat de care îmi place (și eu sunt băiat) și nu știu dacă e gay sau bi sau hetero, dar totuși as vrea sa încerc sa vorbesc cu el, cumva sa,, îl agăț" de mine nu știe nimeni, de felul cum sunt(gay) și sincer îmi e teama ca dacă ii spun el o sa își bata joc și o sa spună și altora și sincer nu o sa îmi placa. Deci cumva înainte trebuie sa aflu dacă și el e sau nu... Ce sfaturi îmi dați?

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi mai fericit daca ai incerca sa incerci sa intelegi de ce ai ajuns sa te simti atras de baieti.Si eu in adolescenta simteam ca ar trebui sa fiu baiat si am fostvla consiliere crestina la Ellel ministries si m-au ajutat sa ma inteleg pe mine insami si am experimentat o vindecare profunda si definitiva.Ma gandesc cu groaza ca daca ma incuraja cineva in acea directie as fi putut rata familia frumoasa pe care o am, nasterea copiilor, expermentarea bucuriei sufletesti si fizice fara mustrari de constiinta a iubirii sotului meu, etc.Lasa bsiatul in pace si roaga-l pe Creator sa te ajute sa ajungi la implinirea sexuala pe care El a planificat-o pentru tine.

| Decebal a răspuns:

Esti sigur că ești gay? Sau poate ești un baiat timid care nu a mai vorbit cu fetele? Vezi tu, o fată e frumoasă dacă e iubită de un băiat ca tine. Iubește!

Răspuns utilizator avertizat
| DARLINGx a răspuns:

Vorbește cu el despre asta

| Anonimaaaa111 a răspuns:

Ignora I pe ceilalti, și vorbește cu el, încearcă sa va imprieteniti, nu ai nimic de pierdut

| Resko a răspuns:

Da ce ba esti gay?

| Micualexandreistefan2121kalu a răspuns:

Si mie imi plac baietii daca vrei sa ne vedem cauta-ma pe insta: kacea_426