| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

E un băiat destul de simpatic de care îmi place foarte mult.Eu îl bag in seamă şi el pe mine.Ne înţelegem destul de bine. Mi-a cerut o poză cu mine, şi i-am dat. El venise într-o zi la prietena mea, şi se uita atent la mine, râdea.
Nu ştiu ce să cred.Are nr meu, vorbim la tel, dar eu nu pot să-i zic că-l plac.Mai demult el a cerut nr de tel de la un prieten si m-a sunat sămi zică dacă vreau să fiu cu el. Mie îmi place mult de el love struck
Voi ce credeţi, mă place?
P. S [ Când m-a văzut prima dată se uita la mine da foarte atent ]

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu. i cazi usor in plasa!
si daca vrei sa te convingi ce vrea de fapt, intra mai mult in comunicare cu el [intrebari despre voi happy ]
:*:* succes!

4 răspunsuri:
| bluesky a răspuns:

Pai daca te-a intrebat daca vrei sa fii cu el...nu ai zis ca da, daca il placi?

Oricum eu zic ca te place sau poate te considera frumoasa, dar daca vb multi atunci te placehappy

| →s ♥ ą← a răspuns:

Posibil.smug poate te simpatizeaza

| gossipgirl_2584 a răspuns:

Cere-i si tu o poza cu el...
vezi ce face si zii ca-l placi nu e nimic rau aici!
bafta, sper sa te placa si el

| Catyy96 a răspuns:

Pfff...grea intrebare nu poti sti niciodata ce e in mintea unui baiat thinking Dar daca il vezi interesat de tine si da semne ca te place presupun ca simte ceva pentru tine macar o mica scanteie.Incearca sa te apropii mai mult de el...intreabal de ce fata ii place, ce gen de fete prefera si cand te vei simti pregatita spune-i, sau pune pe cineva apropiat de'al lui sa'l intrebe daca te place si apoi poti face pasul cel mare.Succes :*. Fundita? xD