| LauRy_8802 a întrebat:

E un baiat dragut in liceu de care imi place :X Am reusit sa fac rost de id-ul luibig grin si am vb cu el pe mess. El e cu un an mai mare ca mine. Trebuie sa ne vedem miercuri la liceu si nu stiu cum sa-i zic ca imi place de el. Help crying

8 răspunsuri:
| Bii26 a răspuns:

Bună
Toate până la dragoste.
Păi.Se vede că îţi este ruşine. Ia-ţi inima în dinţi. Ce se poate întâmpla. Dai dovadă de curaj, şi te va aprecia mai mult.
Mult succes în relaţie şi la mulţi (B)ani!
Pa, pa

| Mariaa20 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie dar sfatul meu e sa nu ai probleme.
Te duci la el te intalnesti cu el.va plimbati si voi undevaa prin liceu.si il intrebi ce simte el pentru tinee. dupa ce iti raspunde ii spui ca ti la el.sau prin mesaje sau pe mess. ii spui ca ti la el.si vrei sa fi cu el.si nu sti cum iti bate norocu la usaa.
baftaaa!:*

| ღmarynaღ a răspuns:

Nu-i spune tu lasa-l pe el sa faca primul pas, te dai pe langa el te uiti in ochi lui, alea alea ca daca tu incepi prima sa flirtezi relatia o sa dureze foarte putin si lui no sa-i pese de tinewinking ascultama ca am trecut prin asta wave

La multi ani!

| KatJolie a răspuns:

Bhaa nu face asta. asa am facut si eu si ma tratata cu indiferenta! nu ii spune deci pe bune vb. vbb ca intre prieteni o perioada.gen hai sa iesim prin parc etc etc dar nu face prostia sa ii spui. cand ti.am citit intrebarea eram sigura ca despre asta e vblaughing nu face prostia sa ii spui. vbb ff serios...asta daca nu vrei sa te trateze cu indiferenta. daca vrei sa iti zic mai multe lasa. mi mesaj cu idu.:*

| pactcudiavolita a răspuns:

Dar nu trebuie sa-i spui in niciun caz acest lucru:O... Vorbeste cu el glumiti distrativa happy fi in primul rand o prietena, dar lasa-l sa vada ca te porti altfel cu el decat cu restul baietiilor cheama-l afara cum e iarrna pentru o prima intalnire poti alege patinuarulhappy Eu iti doresc mult succesbig hug si iti dau un sfathappy nu grabi lucrurile se vor termina inainte sa-ti dai seama si inca ceva intereseaza-te daca nu place pe altcineva...

| scarlet a răspuns:

Deschizi gura, misti limba si incerci sa scoti ceva sunete care sa sune cam asa: "Imi place de tine, ai vrea sa iesim undeva impreuna?".
Face minuni.

| deya95 a răspuns:

Nicidecum sa-i spui ca-ti place de el ca dupa aia el va profita de tine si te va lasa balta...lasa-l pe el sa faca primul pas succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal as fi de acord cu maryana dar trebuie sa ti cont ca baitilor le place sa facem noi primul pas asa ca ii zici ca placi un baiat pe nume ...si arata la fel ca el(ce coincidenta )funda?