| criss27sweet a întrebat:

E un baiat dragut mai mare ca mine cu 3 ani dragut, mereu ma gandesc la el cand nu il vad, iar cand il vad ma gandesc ca e urat si nesii, apoi aceeasi poveste e si cu prietenul lui cel mai bun... Oare il plac?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Mintea ta nu are o orientatie fixa nu stie pe unde sa traga si asta tu o poti domina trebuie sa alegi unul din ei sau daca ramai cu amandoi e alta treaba si in plus lumea te arata cu degetu stii la ce ma refer...

8 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Nu cred probabil e pur si simplu o atractie si atat

| neynya_4078 a răspuns:

Pai daca acelasi lucru ti se intampla si cu prietenul lui, singura concluzie e: iti plac baietii happy. Si pe bune acum: sunt doar ale adolescentei valuri, cand te atrag baietii care sunt populari, draguti-si normal ca-ti plac, dar asta nu inseamna ca esti si indragostita; ci doar admiri. E ceva firesc happy In liceu imi faceam in fiecare saptamana lista cu top 10 si pe toti ii placeam, dar sincera sa fiu n-as fi stat cu nici unul, pentru ca de fapt de nici unul nu eram indragostita happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta tu trebuie sa stii ce simti love struck

si eu is asa numa ca eu cand il vad innebunesc :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

| criss27sweet explică:

Mda... poate ca e doar un val, dar cu el rad mereu si stau cu el si ne distram iar prietenul lui de la un timp (eu nu l cunosteam) a inceput sa vorbeasca cu mine, si mai mereu vorbesc de mine, uneori i am auzit chiar daca ei nu stiau... nu spun lucruri rele, doar ceva de genu : fata e si acolo si face nu stiu ce sport, si am nu stiu ce note