anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E un baiat la Institutul Francez care e in a 5-a (eu sunt in a 7-a) si ultima data cand am fost la cursuri,ma astepta pe hol iar cand m-a vazut m-a salutat bucuros si m-a luat de mana si m-a "condus in clasa. Eu sunt singura persoana care-l agreeaza de acolo si cred ca si el pe mine. Asa. Si cand a intrat el cu mine,o fata a zis disperata ca nu vrea ca el sa stea langa ea. Iar el a raspuns ca Nu,Nu stau langa tine si ca azi va sta langa mine. Dupa ore,a fost sedinta cu parintii iar ceilalti copii plecasera sau se plimbau prin institut si eu am ramas cu respectivul baiat. Primul lucru pe care mi l-a zis a fost ca ii plac ochii mei,iar pe parcursul intregii discutii ne uitam in ochii fiecaruia, adica nu pierdeam niciodata contactul vizual si stateam foarte aproape unul de celalalt.
Credeti ca ma place? Si ca s-ar putea sa imi zica ca ma place sau sa imi zica intf-un fel mai subtil ca ma place? Sau nu ma place?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

La ce subtilitati te-ai mai putea astepta din moment ce este cat se poate de evidenta atractia existenta si manifestata de fiecare dintre voi doi. Tu fiind mult mai "matura" ai putea lua initiativa pentru a o dirija asa cum ai dori sa decurga relatia dintre voi, fiindca in mod absolut sigur el va accepta si se va conforma dorintelor tale. Prin modul in care se comporta in prezenta ta ar trebui sa iti intareasca convingerea ca te place in mod evident. Succes pe viitor!

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Cu siguranta ca te place.