Este bine ca nu cedezi usor, se vede ca esti o fata de calitate.Eu zic sa il ignori o perioada si sa vezi reactiile lui, incearca sa afli daca este cu fata respectiva si este multumit de relatia lor. Pesa aceasta este foarte potrivita pentru ceea ce simti: http://www.youtube.com/watch?v=a1WVI0JlTGI. Sper sa te ajut.
Pai nu sth ce sa zic.incurcata rau povestea asta. din ce ai zis u aici mi se pare ca lui i-ar placea de tine sau doar vrea sa te faca sa-i cazi la picioare. din doua una. in locul tau eu nu m-as lasa si in niciun caz nu i-as cadea la picioare. daca chiar il placi si el o sa zica vreodata ca ii place de tine fa-l sa-ti dovedeasca asta. daca vrei sa-l uiti pur si simplu ignora-l. uneori timpul rezolva totul. mult succes
Te inteleg:) Esti supara pe faptul ca te'ai inmuiat. Obisnuita sa fii mai baietoasa acum a intrat in tine un gand feminin. Daca nu ai ajuns sa te indragostesti de el foarte bine ca ai reactionat si te'ai trezit la realitate pana sa nu fie prea tarziu. Cat despre melodie asta mi se pare cea mai perfecta http://www.youtube.com/watch?v=Wt5eWjwPlVA sper sa iti placa! Pe mine mereu ma ajuta sa'mi recap increderea in mine atunci cand sunt dezamagita de mine insumi! Capul sus vei trece si peste asta:*
Nu stiu ce sa zic.incurcata povestea, poate pe tine te place mai mult si poate ca fata aia nu era prietena lui sau doar era ceva de putina durata.
Oricum poate ca artrebui sa discutati pe tema asta. Pana nu afli adevarul si mergi doar pe banuieli nu ai cum sa stii.
LOL e un baiat care presupun ca a umblat cu aproape toate fetele din scoala si tu esti urmatoarea pe lista lui. Parerea mea da. i peste nas si refuza. l fii tu prima. Go girl
Pana la urma daca a facut asta nu inseamna neaparat ca te plc, ci vrea sa-ti capteze atentia cum probabil le-a facut mai multor fete.nu te lasa prinsa in mrejele lui, dupa cate ai povestit nu pare sincer si nu krd ca poate duce o relatie de durata poate din cauza anturajului sau, pentru ca stii ca atunci cand baietii sunt in gasca se simt bine si vor sa fie admirati, prinde-l odata singur si discutati ca intre prieteni, pana la urma naturaletea si sinceritatea duc la o relatie daca el nu dispune de aceste calitati e clar ca e ca toti baieti care cauta o fata decat pentru plc lor.
Sper ca ti-am fost de ajutor si bafta!
beausingurlamasamea întreabă: