Uneori este mai bine sa nu povestesti tot. Asta daca stii ca este un tip care se supara repede.Ce nu stii nu te omoara.
Depinde ce prostii faci la serviciu, secretele nu se spun niciodata pasarica...
De ce l-ai stresa povestindu-i ce ai făcut tu la serviciu, dacă nu e ceva foarte important sau esențial?
Ai și tu viata ta, chiar trebuie sa dai raportul zilnic pe bune, dacă stau cu o data am încredere ca nu ma inseala în rest ca ce face nu-mi pasa, în caz de ceva rău sau comic e ceva normal sa spui dar nu rapoarte pe bube, nu stați ma cu obsedați de ăștia
Depinde ce omiti sa ii povestesti. daca omiti sa ii povestesti ca l-ai inselat cu vreunul la munca e un lucru rau, daca omiti sa ii zici ca ai incurcat o comanda / nu ai respectat un termen limita / ai gresit un document sau orice altceva faci tu la munca atunci nu e un lucru rau ca tine de munca ta si aia e.
Poti sa ii povestesti sotului tau ce faci la munca! abia se amuza si el oleaca! mai ales de prostia omeneasca de care sunt unii in stare!
Nu e rau, uneori sunt chestii care nu il privesc si nici nu il intereseaza. Prietenul meu ma intreava cum a fost la sedinta sau la munca dar ii spun "bine" ca nu prea am timp si chef sa ii explic despre studii double-blind si durata de half-life a medicamentelor.