| adriana1991 a întrebat:

E un lucru rău dacă soțului meu nu o sa-i povestesc tot ce s-a petrecut intr-o zi de exemplu la servici sau dacă nu vreau sa-i spun tot?

11 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Uneori este mai bine sa nu povestesti tot. Asta daca stii ca este un tip care se supara repede.Ce nu stii nu te omoara.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| Iluzionistul69 a răspuns:

Depinde ce prostii faci la serviciu, secretele nu se spun niciodata pasarica...

| Hammurabi a răspuns:

De ce l-ai stresa povestindu-i ce ai făcut tu la serviciu, dacă nu e ceva foarte important sau esențial?

| Fantaspirit a răspuns:

Nu e.

| RAY a răspuns:

Ai și tu viata ta, chiar trebuie sa dai raportul zilnic pe bune, dacă stau cu o data am încredere ca nu ma inseala în rest ca ce face nu-mi pasa, în caz de ceva rău sau comic e ceva normal sa spui dar nu rapoarte pe bube, nu stați ma cu obsedați de ăștia

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce omiti sa ii povestesti. daca omiti sa ii povestesti ca l-ai inselat cu vreunul la munca e un lucru rau, daca omiti sa ii zici ca ai incurcat o comanda / nu ai respectat un termen limita / ai gresit un document sau orice altceva faci tu la munca atunci nu e un lucru rau ca tine de munca ta si aia e.

| vodami92 a răspuns:

Poti sa ii povestesti sotului tau ce faci la munca! abia se amuza si el oleaca! mai ales de prostia omeneasca de care sunt unii in stare!

| Eireann a răspuns:

Nu e rau, uneori sunt chestii care nu il privesc si nici nu il intereseaza. Prietenul meu ma intreava cum a fost la sedinta sau la munca dar ii spun "bine" ca nu prea am timp si chef sa ii explic despre studii double-blind si durata de half-life a medicamentelor.

| Arthurart231 a răspuns:

Nuuu. e normal sa mai tii lucuri si pentru tine!