| andreeaaa1 a întrebat:

E un lucru scarbos sa te saruti frantuzeste?

27 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Nu şi e uşor de învăţat e ca şi cum ai linge o îngheţată.

FantaSZy.

| shtephie a răspuns:

French kiss este foarte placut mai ales cand te saruti cu persoana iubita :X

| kidulinha a răspuns:

. Depinde cu cine. Adica mie mi se pare scarbos sa ma sarut cu cineva pe care nu-l plac. Dar asa daca iti place de pers respectiva, sau o iubesti, este chiar f placut. Ma rog, si igiena este ff importanta tongue

| Baby a răspuns:

Deloc.ar trebuii sa incerci. O sa-ti placa. acum depinde si de partenerlaughing

| George1510 a răspuns:

Doamne fereste... e ceva placut big grin

| mihaela_7412 a răspuns:

Nu e greu
e placut depinde si d epersoana

| Drums a răspuns:

laughingrolling on the floor
nu e scarbos(decat cand nu iubesti persoana cu care te saruti ti se pare scarboslaughing
happybig grin daca era scarbos crezi ca mai era practicat?
laughing
INCEARCA-L
vb dupa aialaughing

| 2696 a răspuns:

Nu e deloc scarbos acum depinde de fiecare dar la varsta ta un sarut normal e mai potrivit...

| cristina a răspuns:

Nu
e cel mai super

| yellowalien a răspuns:

Well. poate fi foarte scarbos sau foarte placut, iar asta depinde de partener, de sentimentele tale pentru el, de cat de bine va simtiti impreuna si cat de compatibil sunteti. Aa, igiena orala e foarte importanta! happy

| lilstar a răspuns:

NU e scarbos deloc. Daca esti mai micuta na probabil o sa crezi asta daca nu ai incercathappy. Incearca si o sa vezi cum ebig grin

| lavynika a răspuns:

Nu, chiar nu este.

| Doa'Do a răspuns:

E ceva placut, dar depinde cu cine te saruti happy

| Monna a răspuns:

Banuiesc ca nu ai o varsta foarte inaintata de pui o astfel de intrebare.si ca sa fiu ontopic. nu, nu este scarbos. happy

| ♥•♫raluks♫•♥ a răspuns:

Nu... e ceva placut mai ales daca acest sarut il impartasesti cu persoana iubitahappy

| dulciana a răspuns:

Nu prea cred, de facpt depinde de partener

| ady90 a răspuns:

Eu sunt de acord cu raspunsurile de dinainte:la varsta ta e destul un sarut normal.Franch kiss este chiat foarte placut dar eu zic sa il practici mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este un lucru scarbos altfel nu ar` mai fii practiat dar doresc sa mentionez ca este scarbos daca te saruti cu o persoana pe care nu o iubesti. Sper ca ti-am fost de folos.
ksy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarutul frantuzesc este asa cum il vezi tu. Daca ti se pare partenerul scarbos si nu iti place, nu o sa iti placa nici sarutul. Daca atmosfera este marfa si partenerul la fel o sa ti se para de vis. Iar in timpul sarutului fa ce face partenerul, nu sunt reguli pe care le inveti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu esti spalat pe dinti tongue

| ElFenomen a răspuns:

Nu...:rolling on the floor)e chiar super

| obarbiebruneta a răspuns:

Pai incearca si o sa veziwinking daca ti se pare scarbos nu are rost sa incerci dar daca nu ai nici o problema cu asta incearca si o sa vezi daca e scarbos

| Dragutza23 a răspuns:

Nu,deloc

| iSunnyAle a răspuns:

Nu e scarbos
e =p~
fain laughing)
incearca si vb dupa
winking

| breeze a răspuns:

Nuu.Nu este un lucru scarbos.:X

| Angeleyes a răspuns:

Daca e cu persoana iubita nu e deloc scarbos.

Întrebări similare