. Depinde cu cine. Adica mie mi se pare scarbos sa ma sarut cu cineva pe care nu-l plac. Dar asa daca iti place de pers respectiva, sau o iubesti, este chiar f placut. Ma rog, si igiena este ff importanta
nu e scarbos(decat cand nu iubesti persoana cu care te saruti ti se pare scarbos
daca era scarbos crezi ca mai era practicat?
INCEARCA-L
vb dupa aia
Nu e deloc scarbos acum depinde de fiecare dar la varsta ta un sarut normal e mai potrivit...
Well. poate fi foarte scarbos sau foarte placut, iar asta depinde de partener, de sentimentele tale pentru el, de cat de bine va simtiti impreuna si cat de compatibil sunteti. Aa, igiena orala e foarte importanta!
NU e scarbos deloc. Daca esti mai micuta na probabil o sa crezi asta daca nu ai incercat. Incearca si o sa vezi cum e
Banuiesc ca nu ai o varsta foarte inaintata de pui o astfel de intrebare.si ca sa fiu ontopic. nu, nu este scarbos.
Nu... e ceva placut mai ales daca acest sarut il impartasesti cu persoana iubita
Eu sunt de acord cu raspunsurile de dinainte:la varsta ta e destul un sarut normal.Franch kiss este chiat foarte placut dar eu zic sa il practici mai tarziu.
Sarutul frantuzesc este asa cum il vezi tu. Daca ti se pare partenerul scarbos si nu iti place, nu o sa iti placa nici sarutul. Daca atmosfera este marfa si partenerul la fel o sa ti se para de vis. Iar in timpul sarutului fa ce face partenerul, nu sunt reguli pe care le inveti.
Pai incearca si o sa vezi daca ti se pare scarbos nu are rost sa incerci dar daca nu ai nici o problema cu asta incearca si o sa vezi daca e scarbos
beausingurlamasamea întreabă: