| andreeamihaa a întrebat:

E un tip care ma place si zice ca s-a atasat mult de mine, suntem prieteni de 2 ani. Faza e ca eu nu simt nimic special fata de el, doar aspectul fizic. Lui ii plac relatiile serioase si eu nu sunt genul care sa tina de o relatie, cum as putea sa ii zic sa fim doar prieteni cu beneficii ( cum am fost si pana acum ) dar fara sa ii zic direct

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar trebui sa faci asta pentru ca o sa il ranesti. Mai bine il refuzi politicos, elegant si sincer. Nu incerca sa ii dai de inteles ca vrei sa fiti '' prieteni cu beneficii '', pentru ca el are sentimente pentru tine si daca tot spui ca e baiat serios, o sa il doara.

5 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Oricum o sa-l doara. E cea mai naspa situatie ceea in care esti acum. E mai bine sa il refuzi raspicat dupa care sa-l imbratisezi. Daca nu esti suficient de dura o sa-si faca sperante ca mai are sanse. Hmm. Chiar, tu nu vrei sa-i dai nici o sansa?

| andreeamihaa explică (pentru Wihox):

Nu. adica e complicat. daca am avea o relatie ne-am strica prietenia. Si chiar nu vreau sa se intample asta.

| Wihox a răspuns (pentru andreeamihaa):

Adica l-ai bagat in friendzone. Odata ce il refuzi e gata prietenia. Iti spun sigur.

| NameHarris a răspuns:

Ce-mi mai place de tine tucatear tatalaughing)

| meeee123 a răspuns:

Prieteni cu beneficii, adica sa faceti sex si totusi sa nu fiti impreuna?