| AAA_9834 a întrebat:

E URGENT! Am unghia incarnata la degetul mare de la piciorul stang de ceva timp si nu stiu cum sa fac sa imi treaca cat mai repede fara a merge la doctor, stiti metode pe care le-ati folosit voi insiva sau ati auzit de la altii?
Dau funda celui mai bun raspuns scuze de categorie

Răspuns Câştigător
| mypasionareyou a răspuns:

La doctor clar dar doar cu laserul. depinde de stadiul infectiei. am patit si eu si pana nu m-am dus la doctor nu am scapat. nu te duce la macelari si dupa ai grija sa nu te lovesti la rana si sa o cureti foarte bine. trebuie sa indurilaughing)) stiu prea bine ca doare( am avut 6 operatii de acest gen) dar am scapat si acum e ff ok. Curaj!

7 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Cu laseru la doctor. Daca iti este frica sau nu ai bani incearca sa indurilaughing

| Buttercup30 a răspuns:

Doctor.
Pun pariu ca te doare de 10 ori mai rau daca ti-o tai tu

| anca174 a răspuns:

sa o tai singura sau sa mergi la o manichiurista. Dar daca e ceva mai gra de ce nu vrei sa mergi la doctor, e cea mai sigura metoda?

| anca174 a răspuns:

O unghie lovita cade singura una incarnta nulaughing
cel mai bine du-te la doctor pana nu apar alte complicatii. Daca mergi la doctorul de familie el iti va face trimitere si nu o sa te coste nimichappy

| pitronia a răspuns:

Am trecut si eu prin aceeasi situatie.E foarte nashpa.Asteapta pana ce va cadea ea singura.La mine a mers si nici nu a durut foarte tare.Astept funda.App. tata e medic si mi-a dat acelasi sfat. Dupa ce cade sa te duci la farmacie si sa ceri un unguent special pentru asta.

| pitronia a răspuns:

Maxim 2 saptamani

| AyLLin a răspuns:

Incearca betadina cu pansamente.infasoara-le in fiecare zi si seara cand ti le dai jos pansamentele cu betadina de la unghia cu pricina le inmoi in apa calda 10 minute si repeti procedura pana trece de tot poate dura si 2 ani.sau mai incearca sa iti tai la mijlocul unghiei un v mic le inmoi apoi in apa cu sare si incepi sa le pilesti.atentie pila trebuie fiarta pentru a se dezinfecta si apoi incepi sa le pilesti si repeti procedura.mult succes.