| AliceAne a întrebat:

E urgent! iubitul meu vrea sa facem o pauza de o saptamana de a ne vedea. spune ca relatia a devenit monotona. vrea neaparat aeasta pauza. ce sa fac sa il aduc inapoi, mi-e frica sa nu urmeze o despartire dupa pauza asta. am ajuns la capatul dispereri. vreau sa-l fac sa se intoarca mai repede. nu pot sta o saptamana fara el, pentru ca stiu ca e aici aproap dar nu vrea sa vina. dati-mi niste idei va rog.

Răspuns Câştigător
| BlueLine a răspuns:

Am patit ceva asemanator zilele astea. Si iti zic ca prin cate am trecut cand am ajuns la partea asta sa-mi zica prietena mea de pauza.Nici nu prea am mai putut sta la discutii. Am pus punct si am zis ca nu mai vreau sa fie ceva. Puzele se iau cu un motiv intemeiat si nu-mi plac ori nu mai e deloc ori gandesti mai bine. Nu cu pauze si am lasat-o in pace...Si dupa cateva zile ma contactat acum depinde daca prietenul tau mai tine la tine. Dar daca isi doreste aceasta pauza ofera-i o pauza cu multa indiferenta ca asta doare happy. Si ar trebui sa comunici cu el sa vezi de ce vrea aceasta pauza. Sa vezi macar daca se merita sau nutongue

5 răspunsuri:
| eliaclodia a răspuns:

Ce este asa urgent? Tot ce trebuie sa faci e sa cunosti adevarul, nu sa te chinuiesti sa faci un bonsai.

| AliceAne explică:

Am rezolvat. m-am dus la el acasa am vb cu el si l-am facut de nu mai vrea nici pauza de pranz rolling on the floor... a inteles cat sufar pentru pauza lui si vad deja si o schimbare in bine. lasa jocurile ma intreaba de ce coafura am mai inventat azi.love struck, lucruri care nu prea atrag interesu lui. deci sun foarte fericita ca mi-am recastigat relatia si pe deasupra e mult mai atent. multumesc de sfaturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-as da, dar n-am ca sunt sarac.

| Ck a răspuns:

Trateaza-l cu indiferenta, si spune-i k alta care sa il iubeasca mai mult decat tine no sa gaseasca veci.

| ralucaoana a răspuns:

Ideea ar fi sa ii aduci aminte ca nu este singuru baiat si km u esti o fata frumoasa si desteapta iti poti gasi 20 de dobitoci ca el laughing