| anonim2533 a întrebat:

E urgent...

N am mai facut o de o saptamana cam asa...
Astazi eram cu prietenul meu si el ma atingea pe sani si jos, dar nu baga mana, pe haine asa. Eu m-am excitat si nu inteleg de ce ma luase o durere sub burta ca si cum as avea menstruatie.
Am simtit pe moment ceva, ca si cum as avea o mica scurgere, doar atat. Dupa 4 ore am vazut ca avea putin pe chiloti un lichid galbui, nu mirosea urat. Cand m-am sters cu servetelul mai aveam, tot lichid de ala, putin vascos, si galben, nu mirosea urat.
De la ce este? Imi este frica...n-am mai avut pana acum asa...decat alb

5 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Probabil nimic, infectiile au de obicei miros neplăcut.

| Violleta2022 a răspuns:

Lichidul scurs este ceva foarte normal si sanatos la toate fetele si femeile care au trecut de pubertate, se cheama secretie vaginala.
Secretia vaginala este mai abundenta in anumite perioade ale lunii si cand esti excitata.

| corbulalbrosu a răspuns:

Atunci cand apare starea de excitatie creierul transmite o comanda prin intermediul unor neurotransmitatori catre anumite glande specializate situate in mucoasa vaginului de a incepe sa produca secretia lubrifianta. In functie libidoul fiecarei femei in parte, precum si de durata dar mai ales de intensitatea excitatiei, cantitatea de secretie lubrifianta poate fi mai mica sau mai mare si in cazul in care aceasta devine abundenta, de regula se scurge din vagin, trece printre labii si se opreste si umezeste....chiloteii. Atunci cand excitatia este intensa este normal sa simti tot felul de stari mai deosebite, insa este anormal ca senzatile resimtite sa fie chiar si putin dureroase. Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu ai finalizat cu un orgasm. Nu te panica, asa se intampla când te exciti si nu finalizezi

| Razvaneserios a răspuns:

Te-ai udat si erai imbracata. Cand te exciti, vaginul secreta un lichid alb vascos pentru a permite penisulii sa alunece inauntru. Ce a zis Seyan nu este adevarat. Cand ai orgasm este exact momentul cand esti uda la maxim. Data viitoare cand te atinge acolo mai bine da-ti chilotii jos ca sa nu ii mai patezi. Funda?