Asta e, diferenta de varsta si mai ales stadiul lui de avansare in viata e mai mare, ceea ce tu pentru el esti ca un ucenic si el iti da un fel de povata de aia vine si vorba ca relatiile cuprinse intre varste cu mare diferenta nu merg bine niciodata fiindca se duc pe apa sambetei dupa un timp.
Daca tu nu erai pregatita de nunta, de ce ai acceptat?
Pana la urma aici esti tu de vina pentru ca el a inteles ca poate face ce vrea din tine.
Sper sa nu te superi dar e un porc!
Nu stie daca te iubeste sau nu atunci de ce a mai vrut sa se mai casatoreasca cu tine. Sa accepti sa faca sex cu altele? Unde-i demnitatea de femeie? Daca te iubea trebuia sa astepte pana ajungi tu acasa.
E un nesimtit! Habar nu are ce-i aia iubire.
Te distrugi tu! E greu pentru ca tii la el. Dar gandeste-te daca faceati un copil. El o avea sa fie si mai afectat de certurile voastre.
Toate 3 sunteti proaste pentru el. Va joaca pe degete. Ele stiu? Adica stie Tina ca el s-a mai intalnit si cu Bia? Sau Bia stie ca s-a mai intalnit si cu Tina? In locul tau asi vorbi cu ele si daca ele sunt de acord ca va joaca pe degete asta inseamna ca nu au demnitate. Daca nu atunci dati-i o lectie! Sa ramana singur!
Stiu ca doare dar el iti mananca timpul, banii si sufletul!
Lasa ca baieti ca el sunt la fiecare colt de strada. Cauta-ti ceva mai bun:*
Nu pot sa cred ce face iubirea din om.
Cum sa accepti sa mearga la alte fete? Cum sa accepti sa le mai aduca si la voi in casa?
Nu, nu si nu! Nu mai sta langa acel om nicio clipa!
Nu te iubeste, nu te respecta si nu te face fericita! Nu merita!
VA MULTUMESC tuturor, as vrea sa va pot da fundita la toti, sau macar sa va pot declara raspunsurile folositoare, pentru ca atunci cand iubesti pe cineva care dupa un timp incepe sa se joace cu sentimentele tale, iar asa zisele prietene nu dau nici un sfat ca cica nu vor sa se bage, sau mai rau imi cer sa il iert, ajunsesem sa ma intreb daca nu exagerez eu, daca nu am eu pretentii prea mari de la barbati. Va multumesc inca o data TUTUROR.
Doamne fereste ..cum sa accepti sa faca sex cu altele? Despartete de el si cat mai repede daca se poate!
Am impresia ca tu il cam intretii, pai cum s dea cu piciorul la bani, te tine si pe tine de forma si se mai si distreaza, ia taiei fondurile si vezi dupa aia comportamentul
Esti o carpa de sters pe jos si te complaci in situatia asta. Tu n-ai nevoie de sfaturile noastre ci de un psiholog, e clar ca ai o atractie deosebita fata de un om abuziv care practic nu-ti ofera nimic si-ti mai distruge si sanatatea. Daca tu pana acum nu te-ai prins ce trebuie sa faci (sa-l bagi in *** masii definitiv si sa nu-i mai raspunzi in veci pentru ca nu se va schimba, esti proasta lui, ii place asa) iti meriti soarta.
Asta e, dragostea e oarba, si uneori mai bine mai tarziu decat niciodata. Ma asteptam la aceste raspunsuri, cam astea mi le-am dat si eu, doar ca vroiam sa fiu sigura ca am dreptate, pentru ca stresul a inceput sa imi creeze dificultati in luarea deciziilor, vroiam sa vad daca si alte persoane care privesc relatia din afara spun acelasi lucru. Si nu am o atractie pentru oameni abuzivi, dar am zis sa il las un pic in pace, m-am gandit ca s-a lasat dus de val cu nunta si dupa aia si-a dat seama ce a facut.
Aici tu esti de vina ca i-ai oferit totul pe tava, pentru ca il iubesti enorm el a vazut asta si in mintea lui e sigur ca nu te lasa inima sa il lasi si daca a facut o greseala si l-ai iertat te asigur din proprie experienta ca va mai face, ceva de genu sunt si eu in momentul de fata eu sunt de 4 ani cu x si cand m-am intors in tara m-am despartit de el si m-am refugiat la mama dar venea in fiecare zi spunea ca daca nu ma intorc face scandal etc si am decis sa ma intorc sa evit scandalurile si si eventualele certuri acum am depus un dosar pentru plecare in Germania impreuna cu mama si fratele este un contract de 6 luni, sper ca fiind departe ma va lasa in pace si eu o sa pot sa uit ca am fost atat timp cu un animal