| VrRos05 a întrebat:

E ușor sau greu de format o relație, voi ce ziceți?
Eu de câte ori am abordat o fată, a fost pe fugă,parcă eu natural,nu am vrut să se întâmple nimic,deși vreau asta, dar sunt direct doar pe online, în realitate nu las impresia fetei că aș vrea ceva.
Voi când ați fost direcți a fost mai bine?

11 răspunsuri:
| VrRos05 explică:

Bine*

Răspuns utilizator avertizat
| VrRos05 explică (pentru Violleta2022):

Pai da, ideea e să nu fii libidinos, dar am văzut femei care s-au așezat la masă cu genul de barbati fiindcă ăia nu le plictiseau, libidinoși cum erau și obsedați se vedea clar pe ei, și ăștia care suntem mai serioși și nu radem din orice am rămas singuri

Probabil sunt prea scurt în conversație, sau inexistent, le întreb ceva și ma retrag, iar ăia stiu sa rada mult sa glumească și le atrag

Asa îmi e natura, deșii vreau o relație cu o fată, mă simt foarte bine când vorbesc cu o fată, e superb, dar fac asta foarte rar fiindcă sunt mai singuratic de natură și niște instincte naturale mă fac să mă retrag.

Probabil dacă aș vorbi mai mult în realitate, aș fi cautat de multe femei, dar nu o fac.

| Hyperion7 a răspuns:

Nimic nu este ușor în viața asta! Nici să fii copil, elev, părinte, angajat, angajator sau șef de firma, înțelegi ce zic...
Așa și cu relația! Relația implica anumite riscuri pe care ți le asumi in mod deliberat sau ești obligat să o faci, fara voința ta.Adica?
Adică trebuie sa oferi afecțiune,iubire,sa știi cum vorbești, ce vorbești, sa nu o faci sa se simtă prost, sa iei și sfaturile ei în seamă, sa fii mai implicat pe plan emoțional! Anumite lucruri cum ar fi libertatea excesivă, comunicarea cu prietenii sau cu alte fete îți vor limita modul de acțiune.Adica ești oarecum legat in lesa, nu mai poți face ce te taie capul, însă ai și beneficii precum afecțiune, iubire, sprijin, un sfat bun șamd.Depinde doar de tine daca vrei sau nu asta!
Cat despre cat de direct trebuie sa fii ca sa materializezi ceva, după cum ți-am spus și mai sus, trebuie sa știi când sa spui ceva și când nu! Asta că îi spui din prima ca o iubești, după ce v-ați cunoscut, te va face sa pari un ciudat.De aceea,o fata trebuie să aibă niscaiva încredere în tine,să vadă dacă ești ok pentru ea,sa vadă dacă nu cedezi așa ușor și dacă ai răbdare!
De fapt,dacă îmi permiți să fac o comparație,fetele sunt precum o cocă! Poate la început nu par foarte pregătite să se pună într-o relație,însă cu timpul,când mai prind încredere în tine,ai noroc și te combini!
Însă nu e așa ușor nici să îți faci și nici să întreții o relație,a se face distincția de relația sexuală care nu este relevanta pentru acest topic!
Nu e ușor să îți faci o relație deoarece necesita multa răbdare și multa implicare,dar nici sa o întreții deoarece necesita, de asemenea multa implicare și dacă mai dai și de o tipă nașpa, geloasa, te-ai fript! Certuri peste certuri, orgolii lovite! Apoi apare suferința la final. ohoo
Treaba e buna, da' mai durează!
Nu vreau sa te descurajez, din contra, vreau să îți arăt și chestiile care vin pe lângă iubirea asta oarbă și fluturi in stomac și sper că am fost suficient de explicit! tongue
Baftaaa!

| ania a răspuns:

Ar fi mult mai onest dacă ai cauta sa îți faci o relație doar când vei vrea ca în viitorul apropiat sa te căsătorești. Ii spui ca vrei o relație de cunoaștere în vederea căsătoriei, dacă accepta și e reciproc va căsătoriți și apoi poți sa fii cât mai direct cu ce îți dorești.