Deprimata de ce? ca nu iei partea la o mascarada de marketing importata de la americani. Daca iti e dor de el ar trebui sa iti fie dor mereu nu doar azi
Imi e dor mereu, dar cum am mai spus ma deprima ca vad cupluri fericite in jurul meu.Sunt eu egoista? Nu cred.
Bravooo! E minunat! Mai spune-le! 10+++
Exista si reversul medaliei. Cand vezi persoane singure nefericite de ce nu te bucuri ca macar ai pe cineva care se gandeste la tine?
Daca te referi la acea zi dedicata iubirii in care prietenul tau nu e langa tine, vreau sa spun ca iubita mea nu este langa mine acum, dar o prietena, buna confesoare, mi-a spus ca :'nu dupa aceasta fapta judeci totul, ca iubirea este cand ai nevoie, este, daca este in fiecare zi."
Ce am inteles eu este ca iubita mea a fost mereu langa mine cand mi-a fost greu, cand am tipat de durere, iar ca zi daca nu este, trebuie iertata!
Lasa depresia:daca te-ar vizita, ar fi langa tine doar de sarbatori, l-ai iubi mai mult?(de cateva ori pe an?)Ei?
Tu stii mai bine, iti spuneam experienta mea!
Nu l'as iubi mai mult sau mai putin dar as stii ca am petrecut mai mult timp cu el.Si nu il vreau cu mine doar de sarbatori, il vreau mereu, doar daca n'as maivedea atatia pupandu'se nu as mai fi asa deprimata.
Iubirea ta este doar a ta! Ce vezi la altii ar trebui sa-ti fie doar decor, fara sa implici asemanarile cu ale tale! Iubirea ta este unica. Nu are de a face cu carti, telenovele sau 'decor'. Daca e adevarata. In mitologie este o fata Penelopa, care-l iubea asa mult pe Ulisse, incat l-a asteptat 10 ani ca sa-l revada, sperand ca traieste. Nu l-a tradat nici o clipa cu altii. Nu s-a uitat in jur niciodata sa vada ce fac altii.Si l-a regasit!
Daca vorbim de iubire de alt sens, nu ma pricep!
Doar pentru ca "el" nu ii langa tine atunci nu inseamna ca trebuie sa te deprimi.Dwa! Doar pentru ca e Valentine's Day te face sa te simti nasol?
Ma simt nasol aproape mereu dar fazand atatea cupluri fericite si fete ca vaai ca uite ce mi; a dat iubitul cat ma iubeste nu stiu ce ma face sa ma deprim si mai tare.
Dar nu trebuie tu vezi-ti de ale tale, sa nu iti pese de ceilalti.
Nu ne trebuie o zi anume pentru a ne arata iubirea, o arati atunci cand o simti, si o faci indiferent de zi sau luna, pentru ca nu ai nevoie de o zi anume sa iti aduci aminte ca iubesti sau sa-i arati celuilat ca il iubesti.
Asa ca aveti grija ce spuneti pe 14 februarie, dar mai ales cum va purtati in dimineata de dupa si in zilele ce-i urmeaza, pentru ca nu este suficienta o zi sa iti arati iubirea...
Stiu chestia asta.Nu ma refeream la asta.Nu consider VD o sarbatoare deoarece nu vad de ce trebuie sa fie sarbatoare ca sa dai un cadou sau ca sa te porti mai frumos sau blablabla.stiu
Valygg123 întreabă:
jasminejazz întreabă: