Pai by default dragostea vine mancand. Ca nu poti sa zici ca iubesti un om de cum il vezi: poti sa fii atras fizic sau de minte respectivei/ului, de felul de a fi, de toate la un loc, etc. Insa atasamentul emotional propriu-zis vine cu timpul, la inceput suntem cu totii niste egoisti mai mici sau mai mari fie ca ne place sau nu. Cand "eu" devine "noi", atunci se poate spune ca a aparut sentimentul, dar asta dupa experiente comune, timp petrecut vorbind, etc.
Toate astea necesita timp, iar uneori nu merge. Ca alteori merge asta nu inseamna ca dragostea a existat din prima clipa, ci doar ca s-a ajuns cu succes la ea.
Daca te referi la a treia vorba :dragostea trece prin stomac ...credem! In rest daca mananci prea mult ti se apleaca si vrei sa schimbi mancarea (monotonia in cazul dragostei)!
Stii. e si faza aia
cu cat faci mai mult sex, cu atat iti doresti mai mult.
in legatura cu sentimentele, nu stiu daca se aplica aceeasi regula
Nu nu, am 4 luni de relatie si...nimic, nici macar nu am inceput sa tin la el, incerc dar in zadar
Sincera sa fiu nu
daca stai cu o pers pe care nu o iubesti doar ca te gandesti ca da candva te vei indragosti de ea.sau ca ai sal iubesti macar ca pe un frate.hmm ce rost are acum pe bune. daca nu exista d la inceput atractie pasiune iubirea. apoi fii sigura ca nu va veni pe parcurs! cel putin eu am incercat d cateva ori si n-am reusit niciodata.:-s! tresa fie ceva d la inceput macar atractie fizic mare.sau sa fie admiratie. oricum trebuie sati placa pers d langa u.
Sau dragostea vine iubind
. Suna freaky "Dragostea vine mancand"
Si da, cred in vb asta
Da vine mancand dar daca e o eroare si mananci jult s-ar putea sa devi obez, intelegi ce spun adica obsedata de el sa te iubeasca bye
Nu nu nu o sa ajung la obezitate) sincer imi place corpul meu nu pot sa mananc pana vine dragostea
Nu.in primul rand ca nu are logicasi stiu ca vorba era dragostea trece prin stomac.De asta nu am auzit:-P
Da la mine a fost asa cam dupa 2 luniacum avem 2 ani si 1 luna de cand suntem impreuna...
Nu este aceias lucru este o diferenta trebuie sa fi indragostita ca sa iti vina pofata parerea mea.
cami96a întreabă: