Da asteapta sa te caute el, tu ai incercat si ai facut primul pas, de aiceea lasa'l pe el sa vezi daca te cauta.Si atunci cand o sa iesiti vorbeste cu el si spune'i ca tu nu vrei sa te impaci cu el, ca vrei doar sa fiti prieteni, ca tu il vezi ca pe un frate mai mare. Iar la intalnire incearca sa fi tu insati, sa te comporti normal.Si sa faci dragoste doar asa ca insista el nu merge, trebuie sa iti doresti si tu, sa fi pregatita:*. Sper ca te'am ajutat:*
Mai bine vorbesti aceasta chestie cu cineva care te poate asculta ca de aici trebuie invatat mult.
Vorbeste cu el si zi ca vrei sa te inpaci cu el si cereti scuze daca ai avut o parte de vina
Tu vrei sa pari cat de cat indiferenta, dar el si-a dat seama ca nu e asa...(parerea mea)
In primul rand cred ca ar trebuie sa te ti bine pe picioare si in orice caz sa nu ii cazi in brate, in al doilea rand nu cred ca el mai vrea sa fie ceva intre voi vrea doar sa se joace cu viata ta, in al treilea rand daca spui ca ti-ai refacut viata nu trebuia sa ti-o strici pentru el deoarece nu te vad bine, in al patrulea rand nu il mai contacta si nu mai insista
in cazul in care te hotarasti sa mergi la "intalnire" cu el spuinei foarte clar de la inceput ca vrei sa fiti doar prieteni asa nu pot exista confuzii si neintelegeri intre voi
Succes!
Parerea mea este ca. din moment ce se "joaca" cu tine. nu vrea nimic altceva decat sex. Majoritatea barbatilor asta vor.
Sfatul meu ar fi sa-l lasi in pace. mai ales daca e cu 10 ani mai mare ca tine. Gaseste-ti pe cineva de varsta ta care sa fie cu tine in fiecare zi, si sa-ti arate ca te iubeste. Nu prea vad o relatie stabila in a va vedea o data la 3-4 zile si sa stati doar 2-3 ore impreuna. Iar dragoste faci tu cand esti pregatita, nu ceda! Eu am cedat si regret enorm. Nu poti sa-l obligi sa-ti fie prieten si sa mai iesiti din cand in cand. doar daca si el vrea asta. Spune-i verde-n fata ce simti si ce vrei. Daca el chiar vrea ceva lasa-l sa te caute. Nu-l mai cauta tu, pentru ca aici gresesti. Ii dai dovada ca inca mai tii la el si ca iti pasa de el.
E greu sa fii indiferent mai ales fata de persoana pe care o iubesti.
Buna trec cam prin ce teci si tu tot un baiat tot 10 ani si stau si ma gandesc de ce trebuie sa ne indragostim de cine nu trebuie am citit raspunsurile de mai sus si cei care siz ca ai trebui sa il uiti si sa iti vezi in continuare de viataa cred ca au dreptate noi(cred ca si tu suntem la prima iubire de aia suntem asa dar o sa trecem noi peste) deci in concluizie asa zic si eu sa faci sa mergi sa va vedeti si vezi tu cum decurge totul poate va mai fi ceva poate nu o sa vezi ti el cum se comporta ce vrea...si mie mi se pare mare diferenta dar na dragostea ok pai pana la urma fa ce ti spune inima dar consultati si mintea numai bine pa pa