Eu cred ca e cam instabil psihic si un om atat de posesiv nu iti poate face decat rau.
Ar trebui sa inteleaga ca tu nu il cunosti bine si faptul ca va vedeti rar sunt 2 lucruri care injumatatesc sansele de sex.Plus ca esti inca mica de varsta.
Ca sa nu mai zic ca dragostea dintre voi nu se vede...
In general nu am o problema cu diferentele de varsta
nu stiu ce sa zic tu il cunosti mai bine.
oricum poate daca e din cauza sexului poti afla
mai stai vreo 3-4 luni fara sa faci nimic
te va parasi daca doar asta vrea
succes
Nu dispera,poate are o perioada mai dificila,cu totii avem, probleme, ganduri.Incearca sa vorbesti deschis cu el,propune-i sa faceti si altceva,uitati-va la un film,gatiti impreuna, plimbati-va, chestii care sa va apropie mai mult si care sa alunge monotonia daca despre asta este vorba.bafta:*
Hmm cam mare diferenta intre voi...el trebuie sa te mai astepte si pe tine pana esti pregatita sa iti incepi viata sexuala.Nu tot sa te cicale la cap cu acest subiect.insemna ca de aia sta cu tine... vrea doar sex si atata.hmm nu este bine deloc.eu am 18(sunt virgin).am prietena cu un an mai mica.dar nu am deschis acest subiect deocamdata.stiu ca nu este pregatita.si nu vreau sa o stresez.din ce ai povestit uh eu nu vad unde este raceala aia.totul este frumos.Bafta in continuare