| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

E vorba de o problema mai delicata. Prietena mea este cu un tip cu 10ani mai mare ca ea. La inceputul relatiei a mintit`o ca are 21 de ani, in timp a aflat adevarul (ca are 25). Atunci s`a despartit de el, nu au mai vorbit. La inceperea scolii s`au impacat. Ea a inceput sa tina la el. E constienta ca a gresit. A vrut sa se desparta de el, dar niciodata nu a renuntat la ea. In momentele in care se desparteau el o santaja prin diverse chestii sa ramana cu el. A mintit`o ca a filmat`o, ca va pune filmarea pe net sau ca va veni cu o inregistrare a convorbirilor lor telefonice si le va arata intregii scoli. Dar acum cateva zile era hotarata sa se desparta definitiv de el. Ieri a sunat`o de zeci de ori, era de-a dreptul disperat. Nu a raspuns si cand a vazut i`a dat mesaj ca va veni la ea la poarta si ii va face scandal. De frica l-a sunat. Azi nu vroia sa se vada cu el, dar a sunat`o si a amenintat`o ca vine la ea acasa...
Ea nu se simte ok in relatia asta. Nu o preseaza cu sexul deloc, a zis ca vrea sa o astepte 2ani chiar. Dar cand ii vine lui o jigneste cum ii vine la gura, o ameninta cu diverse chestii, nu o lasa sa iasa cu mine sau cu alte prietene. Ea tine la el putin. El zice ca o iubeste enorm, dar eu cred ca e obsedat de ea. Parintii ei nu o pot ajuta, ea se teme de el, nu-s tie ce sa faca. A incercat sa fie pe rand posesiva-geloasa, indiferenta, nesuferita; cu nimic nu-l indeparteaza. Si atunci ce e de facut? Ea vrea sa`si traiasca adolescenta nu sa stea cu el obligata. Eu cum as putea sa o ajut? Voi ce a`ti face in locul ei pentru a scapa de un asemenea om?

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Omul e pedofil.
O reclamatie, o plangere la politie si nu se va mai putea apropia de ea!

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

La politie sa se duca pentru santaj.