Stii,si tocilarul clasei poate avea sentimente, chiar mai multe si mai puternice decat neortodocsii ceilalti.Tot ce trebuie tu sa faci e sa te hotarasti.Sau da, sau nu.Nu-l poti tine in sah la nesfarsit.El ti-a spus,si-a deschis inima, acum asteapta sa vada ce spui tu, mai mult nu poate face.Ai sansa unei legaturi frumoase,daca e tocilar inseamna ca e un baiat serios a carui inima, spre marea surpriza a tuturor, bate pentru tine.Nu cred ca a glumit sau ca isi bate joc. Uita-te cu atentie la el si gaseste-i partile bune. Oricum, hotaraste ce vrei sa faci.Sa-l lasi sa astepte la nesfarsit doare mai mult decat crezi.Bafta multa, sa iei hotararea corecta si sa fii fericita.Pa,pa!
Daca nu iti place de el spune-i sa te lase daca simti ceva pentru el incearca sa te combini.
Daca nu simti nimic pentru el spune-i mai repede cu cat ii lasi mai mult timp cu atat si face mai multe sperante si este mai nasol pentru el va suferii mai mult! Si la scoala nu vorbeste asa pentru ca este mai timid si pe mess este alta treaba! Sau daca chiar simti ceva pentru el combina-te conteaza ca este tocilar? poate ajungi sa il schimbi nu? In fine tu fii sigura pe ce simti si actioneaza conform simturilor!
Spune-i ca vrei sa ramaneti buni prieteni dar nu vrei sa aveti o relatie pe motiv ca fiind in aceeasi clasa, relatia nu va tine si mereu asa se si intampla
E tipic pentru un baiat sa se dea mare pe mess sau prin sms`uri, dar cand e vorba de discutat fata in fata se blocheaza(stiu din experienta). Daca nu il placi spune-i frumos in fata, explica-i sa para cat mai putin dureros.A doua varianta e sa risti si sa incerci sa fi cu el.Este si o zicala:"daca nu risti, nu castigi!". Sper sa te ajute cu ceva
Pai.Si eu m-am confruntat cu asa ceva
Dupa mine eu zic ca el chiar te place Si te rog eu mult nu ii da sperante daca stii ca nu vei fi cu el El poate si-a dat seama chiar acum ca tu esti aleasa inimii lui Nah eu zic sa vorbesti cu el calm si sa ii zici ca nu are sanse sa fie cu tine. zii ca nu va potriviti.