Deci? e clar nu mai vorbii cu el! e totusi un profesor si e prea mare pentru tine in afara de ast, are 29 de ani.nu cred ca ar trebui sa ii raspunzi la telefon deloc mai ales sa vorbesti cu el daca nu iti place lucrul acesta.mai bine nu mai vorbii deloc cine stie ce probleme iti poate face apoi
"ce vrea el de la mine"... nu stiu e un mister angajazati un deeetectyv
e eXtrem (cu M mare) de greu sa ii zici sa te lase in pace pentru ca nu esti interesata nu?
Pai ar trebui sa il ignori sa fi mai nepasatoare adica nu risca. Draguta acestia sunt oameni care de obicei st pe interes sper sa ma intelegi si sa nu faci o greseala ai putea sa-i spui mamei tale daca tot nu te lasa in pace pe mess poti sa-i dai ignore pe blog nu-i mai raspunzi la telefon daca te suna nu ii raspunzi dar sa nu-i dai cu ocupat, pur si simplu nu ii mai raspunzi ca o sa se lase de treaba si singur mai ales ca nu te stie cum arati deci te rog sa ai mare grija. Funda?:*
Wow! Povestea asta e chiar interesanta! Eu zic ca ar trebui sa te indepartezi de el mai mult. Nu stii exact ce doreste de la tine, mai ales ca e mai in varsta. Ar trebui sa ii spui ca nu ai mai dori sa conversezi cu el asa des, si ca te sperie faptul ca iti zice toate chestiile alea. Ii spui cu frumos, ca sa nu se supere, si sa nu se intample altceva. Daca vezi ca tot nu te lasa in pace, ar trebui sa iti iei inima-n dinti si sa le comunici parintilor ceea ce se intampla. Nu e chiar normal ca un profesor sa se dea la o eleva, chiar daca nu e din liceul lui. Cum ai zis si tu: ii puteai fi eleva. No... Ce pot spune eu? Succes mai departe! Si ai grija ce faci
Cu siguranta vorbeste si cu fetele din liceul la care preda.Este foarte bine ca nu te atrage si poate ar trebui sa rupi legatura cu el, nu doar pentru statutul lui, ci si pentru diferenta de varsta... daca s-ar ajunge la un altfel de relatie cu siguranta ai avea probleme cu familia, prietenii care si-ar schimba parerea despre tine... iar el cu politia, tu fiind minora.