| qpEvYqp a întrebat:

E vorba despre cea mai bun prietena.
Ma numesc Andreea am 19 ani iar prietena mea N. Are 17.
In seara asta mi-a spus ca anul trecut a facut sex oral unui baiat cand era foarte beata am stat jumatate de ora spunandu-i sa nu mai glumeasca si ca nu o cred. Mia spus sa intreb doua prietene de ale noastre ca sa ma convinga. Cand am trimis mesaj uneia dintre fete la nici doua secunde ia trimis lui N mesaj spunandu-i Andree a aflat de faza cu...
I-am spus vorbim a doua zi pentru ca amandoua trebuia sa plecam acasa
Acum problema nu e ca ea a facut un oral la urma urmei e alegerea ei ce m-a deranjat mai mult a fost ca timp de un an cele 2 au stiut care nu sunt atat de apropiate, iar mie nu mi-a spus. Incerc sa nu o judec dar am nevoie de un sfat: cum ar trebui sa ma comport?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E treaba ei ce a facut, tu crezi ca ai prietene cu adevarat?

| Nevm a răspuns:

Vezi-ti de putin de treaba ta.

Răspuns utilizator avertizat
| Otto19 a răspuns:

Stiu cum e te simti dezamagita ca tu iti pui incredere in aceea persoana si tine la persoanele care tin mai putin la ea, eu zic sa ii acorzi niste timp nu vorbi cu ea sau chestii de genu, pana o sa iti spuna totul si o sa ii para rau si pe viitor spune`i ca nu aceepti asa ceva succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă prietenia înseamnă să-i dau raportul cuiva și să mă justific pentru faptele mele mai bine fără. Schimbă cu ceva că ai aflat acum sau că îți spunea atunci? Faptul e consumat. Sunt alegerile ei. Te consideri mai puțin importantă (pentru prietena ta) decât acele fete din simplul motiv că au aflat ceva înaintea ta, despre prietena ta? Ar trebui să te comporți într-un fel, din simplu motiv că n-a simțit nevoia să împărtășească asta cu tine? Dacă sunteți prietene nu este obligată să-ți spună ție tot ce face și cu cine. Dacă ești deranjată că nu s-a comportat corespunzător cerințelor tale, asta înseamnă că ești prietenă cu ea pentru iluzia pe care ți-o oferă ( nu ești prietenă cu ea pentru persoana care este, ci pentru cum se comportă cu tine).

| LoveSleep a răspuns:

Eu cred că ești doar supărată că ți-a luat-o înainte. Sau că a luat-o înainte. Oricum, e pentru toată lumea.