Tu o cunoști mai bine și tu ar trebui să știi ce îi trece prin cap. Probabil chiar te place dar e ceva acolo care nu face ca relația să funcționeze. E decizia ta, faci ce vrei. Îți recomand două variante. Ori o rupi de tot cu ea, și asta însemnând și să o blochezi și să nu te mai gândești la ea, ori îi mai dai o șansă. Calea de la mijloc este și cea mai proastă. Punând această întrebare îmi arată faptul că nici tu nu ești hotărât și încă simți ceva pentru ea. Nu o mai da pe mijloc, alege ceva definitiv. Ia atitudine asupra vieții tale.
Mi-a recunoscut ca la inselat pe fostul prieten si toate prostiile care le-a facut chiar daca simt ceva pentru ea nu vreau sa mai stiu nimic de ea si gandul ma mai duce unde nu trebuie tot la ea. Nu cred in vraji sau farmece numai ca eu sant o fire care nu vrea deloc sa se implice in ceva stabil. Prefer sa stau asa rau pe plan sufletesc si bucuros pe interes profesional
Incearco daca poti, dar daca iti fuge mintea tot la ea, iti va fi greu sa nu incerci. Daca nu te prea intereseaza asta e. Pana la urma oameni regreta ceea ce nu au facut, si de te duci si vezi ca e pe bani si d'astea, macar ti-ai luat o piatra de pe inima.
Anonima17191 întreabă: