Contează, mai ales dacă ești adolescentă
Crezi tu că îl iubești acum, de ar mai trece doi ani n-ai mai spune la fel.
Vârsta contează într-o relație și oricine ar spune contrariul te minte cu nerușinare sau se minte pe el însuși.
Daca ai sub 18 ani as reanaliza intreaga situatie din motive pe care probabil le ghicesti. In general barbatii profita din plin de fete mai tinere si neexperimentate. Poate tu il iubesti dar e foarte posibil ca el doar sa se foloseasca de tine. Daca ai mai mult de 20 de ani s-ar putea ca totul sa mearga bine cu conditia ca el chiar sa tina la tine, iar in acest caz diferenta e neglijabila.
Nu este nicio problema. Insa, daca ai 18 ani, el are 33. Mie mi se pare cam mare diferenta aici.
Cred ca sunt cam in aceeasi situatie. Daca sentimentele sunt sincere si pline de dragoste, nu este nico problema, este chiar foarte dragut :3. Si sa stii ca trebuie sa ai grija totusi, nu stii ce poate face, chiar daca dupa v-a regreta. Deci, v-a fii putin greu, dar cred ca va fi bine totusi . Bafta!
Daca este totul in regula si va intelegeti,atunci nu este nici o problema.
Doar ca el la varsta lui,are o gandire diferita cu mult de a ta, ceea ce ar putea duce la certuri.
Tu esti tanara(banuiesc), iar el poate vrea deja ceva serios, sa-si intemeieze o familie.
Atata timp cat va iubiti, nu conteaza nimic.
Cati ani ai? Esti sigura ca sti ce e iubirea? Nu e o problema, dar poate fi doar unul din toanele adolscentei. Exista pedofili, badarani. Esti sigura ca sti totul despre el? Poate e insurat! Poate are copii! Poate e mafiot!
In mod normal nu e o problema daca chiar nu sunt alte interese la mijloc - nici din partea ta, nici din partea lui. Daca sunt sentimente sincere din ambele parti nu are ce problema sa fie. Mai ales ca te simti mai protejata de un baiat mult mai mare decat tine
De la o varsta (25-30 de ani) nu mai conteaza atat de mult diferenta. Dar cand tu ai 15 (spre exemplu) si el 30. (ca asa face 15 cu 15) e o problema. De ce ar sta cineva de 30 de ani cu tine? Presupunand ca acel cineva de 30 arata bine si toate cele daca tu il iubesti. Ori e vreun pedofil plictisit si vrea sa-si curme intreaba plictiseala cu tine ori e vreun tacanit care iese cu tine in parc crezand de fapt ca o scoate pe fii-sa la vreo inghetata.
Deci da, e o problema.