| Damyan_Herlo_ a întrebat:

Ea a spus că tine la mine, vrea ceva serios pe vitor dar in acelasi timp a zis că nu mă iubeste. Si acum mă gândesc daca nu o să mă iubeasca si o să zică dupa un an 2, 3 că nu mai putem fi impreună pentru că nu mă iubeste, eu tin enorm la ea si a vazut asta.

7 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Conteaza actiunile, nu vorbele. Un om poate sa iti spuna orice, si sa nu fie adevarat. Un om se poate trezi intr-o dimineata si dupa 6 luni, 5, 20 de ani ca nu te mai iubeste si doreste sa va separati. Nimic in lumea asta nu iti va garanta ca o persoana va ramane langa tine, indiferent de vorbe sau actiuni. Fiecare are dreptul sa se schimbe

| Damyan_Herlo_ explică (pentru Miruna333):

Stiu ce zici, dar mie mi că o să ajung sa trag si să tin din ce in ce mai mult si dupa să iubească pe altcineva. Pe scurt mi frică că o să mă chinui prea mult si o să fie in zadar, dar nici nu pot să nu fac nimic pentru că tin la ea mult

| Miruna333 a răspuns (pentru Damyan_Herlo_):

Asta este riscul cand iubesti. Daca nu era ea, era alta. Acelasi lucru era. Daca vrei sa eviti toate chestiile de genul, nu mai intra in relatii, asa nu mai investesti sentimente si timp. Alegerea e in mainile tale

| Robert2526 a răspuns:

Daca a zis ca nu te iubeste, las-o sa se iubeasca cu cine vrea ea. Ce dracu vrea ceva serios daca nu te iubeste? E iresponsabila si imatura. Da-i papucii! Ce esti tu? jucaria ei? Auzi la ea...are si tupeu!

| Giulia911 a răspuns:

Veste proasta! Nu te iubește.

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă nu te iubește înseamnă că nu vrea nimic serios, te minte! E logic. Nu investi sentimente degeaba ca mai apoi să fi rănit.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu te iubeste azi nu te va iubi nici in viitor, ca dragostea nu este ecva ce cumperi si ai, ci ceva ce simti sau nu simti deloc.