Inseamna "esti optiunea a 2-a, trebuie sa scap de tine o perioada ca sa ma pot concentra pe optiunea 1, iar daca nu merge treaba cu ala si nu apare altul mai bun intre timp, imi rezerv dreptul de a ma intoarce la tine".
Nu ii vorba ca are pe altul sau ceva, doart ca lucra foarte mult 3 saptamani de 12 ore de noapte si poate de asta vrea o pauza
Daca o fata vorbește de o pauza e finalul, deja are pe altul, nu te mai vrea simplu, probabil te înșela de mult timp, româncele sunt mult prea sfante de a fii Intr o relație cu ele
Nu exista pauze in dragoste, a sta stie tot omul normal si matur.
Daca se ajunge la cerut pauze, este pentru ca nu stie cum sa-ti spuna ADIO.
Las-o să ia pauză dacă asta vrea, dacă mai vrea să se întoarcă bine, dacă nu iarăși bine. Nu poti sa te rogi de ea dacă ea nu vrea ceva.
Las-o baltă. Ești opțiunea nr. 2. Când se va întoarce tu știi mai departe dacă să continui sau nu.
Spre binele tău ar fi bine sa nu.
Eu am pățit asa ceva cu mulți ani în urmă. Bineînțeles că am sperat că un cățeluș cuminte ca se va reîntoarce. Și s-a întâmplat să fim din nou împreună. Și după am fost din nou foști iubiți, că de oricând apare "ceva mai bun".
Oricum la ce ai scris pe acolo și la tine o să fie la fel.
Dar nu dispera, o să înveți multe din situația respectivă.
Sper că nu am fost prea negativist sau prost înțeles.
Din pacate,nu mai ai ce face,las-o si cauta pe altcineva, cand o femeie zice ca vrea o pauza vrea sa iti spuna ca nu mai vrea relatia dar nu stie cum, si intr-un final va disparea, asa ca decat sa suferi mai bine o termini si gata, cauti pe altcineva.
Te rog citeste tot!
Nu stiu trecutul ei dar tipa pare sa fi ramas cu frica de a avea incredere in oameni, de aia nu crede ca exista cineva "demn de iubirea ei"
O sa fiu cat de sincera pot fi cu tine, nu te iubeste. E clar,ea nu isi gaseste linistea in tine,nu are increderea necesara in tine pentru a face o,asta datorita traumelor pe care le are din trecut,iar tu,din pacate nu poti rezolva asta singur, e nevoie si ca ea sa vrea sa treaca peste toate astea, sa faca un compromis, sa si calce pe inima si sa aiba incredere in tine,doar atunci te va putea iubii.
Tot ce poti face daca chiar o iubesti si ii vrei binele e sa ii dovedesti ca esti langa ea si sa o iei usor,pentru ca,cu persoanele de genu comunicarea si intelegerea este mai grea.
Insa ideea asta propusa de ea cu "luam o pauza" nu prea imi prieste bine. Nu exista pauze in relatii,intr-un final pauza asta o sa se transforme in despartire,crede ma. Stiu ca doare dar asta este adevarul.
Ce poti face? Strict decizia ta. Fata nu te iubeste,doar tine la tine si atat, nu are incredere in tine, crede ca esti ca cei ce i au facut rau. Daca te iubea facea in asa fel sa nu se ajunga la nevoia asta de "pauza". Tu decizi daca pauza asta va fi definitiva sau daca o sa continui relatia cu ea, dovedindu i ca esti diferit.
DAR, sa nu se ajunga in relatia asta la un punct in care iti faci tie rau pentru problemele ei. Trebuie sa inteleaga si ea ca ce i s-a intamplat nu a fost vina ta, nu o lasa sa iti reproseze chestii de genu.
Cel mai bine acum e sa ii explici clar ce intentii vrei cu ea si ea cu tine. Daca va intelegeti continuati, daca nu ar fi mai bine sa iti gasesti alta fata.
Ea mi-a zis ca nu ma iubeste si ca tine la mine si vrea ceva serios cu mine
Ti a zis ca nu te iubeste, dar tine la tine si vrea ceva serios? ce fel de gluma e asta
Pentru ca nu ne stim de mult doar de 4 luni. Ea a zis asta fix acum cand am intrebat o ca pauza asta o sa faca sa pierzi din sentimente fata de mine, si ea a zis asa : o femeie știe mereu ce vrea de la un bărbat. De aceea pe unii ii ignoră iar altora le dedica timpul lor,.
Asa ca nu cred ca e cazul sa te gândești prea mult la asta
Ea lucra cu mine in acelasi loc si are grije si de familia ei si acum trebuie sa repare masina si lucra de 3 saptamani la 12 ore de noate si ese stresata si poate de asta vrea o mica pauza pentru ca are prea mult stres.
dupa am zis : Am inteles iubire. Deci concluzia este că : vrei cevs serios cu mine si nu ar trebui să imi fie frică de despartire pentru că nu ii ceva grav să fie chiar asa, doar că ai nevoie de o mică pauză de la atata stres si o sa fie bine?"
Ea a zis :"Bine gândit Va fi bine "
Cati ani aveti? Crede ma asta nu este un motiv pentru care sa luati o pauza, linistea ei ar trebui sa si o gaseasca in tine si tu in ea
22 cu 24
Ea are 24, a avut o relatie de 8 ani iar dupa 8 ani a inselat o.Ea a zis ca nu ii vorba ca simte ca eu o inesl sau etc. Dar nu stiu ce sa ma faccc.Nu vreau sa o pierd...
Si acum stau sa ma gandesc la ce se refera " Va fi bine "
Sau cand a zis ca " nu vrea sa incheie dar vrea o pauza "
Nu stiu ce sa ma fac sunt la pamant cu moralu
Atunci sunteti destul de maturi ca sa luati decizii impreuna, tu stii mai bine ce e bine pentru voi
blackrose7911 întreabă: