| Secretkkk a întrebat:

Ea e o colega, se intilneste cu un baiat pe care nu il place. Se intilneste cu el doar ca doreste putina reputatie. Dar el in permanenta cauta teme de discutie cu mine, imi da beep-uri, etc. Mie nu imi place deloc de el il detest. Doar ca ea nu prea ma are pe mine la suflet, mereu imi pune bete in oata cum e vorba. As vrea sa ma razbun pe ea.Cum pot sa ii fur dragostea? Sau ce pot sa ii fac?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Hai ca-i simplu. Gandeste-te ce te-ar face pe tine sa suferi cel mai mult. Ce nu ti-ar placea sub niciun motiv, sa-ti faca altcineva.
Si mai citeste inca o data minunea pe care ai scris-o. TIE nu-ti place baiatul.
EI nu-i place baiatul.
Cui crezi ca i-ar pasa de razbunarea ta?
Spune-mi, nu te doare?

6 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

Nu recomand nimanui razbunarea pentru ca se intoarce inzecit. Nu o suporti pentru felul cum se poarta, gandeste-te ca ai fi la fel ca ea daca te razbuni. Fi tu mai inteleapta si nu maga in seama toata rautatile din jur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ideal ar fi sa discuti cu fata sa vezi care-i problema ei vis avis de tine, de ce nu te suporta, s-ar putea sa ramai mirata de raspunsul pe care o sa ti-l dea.

| monyk a răspuns:

Buna, nu cred ca razbunarea e cea mai buna cale, mai ales daca ei nu ii place de el, deci nu ii pasa de el si de ceea ce vrei tu sa faci, asa obtii mai multa cearta si barfe, mai bine o ignori pe acea fata si prietenul ei...sau poarta o discutie cu ea sa nu e iti mai puna bete in roata, discuta cu ea sa vezi ce are cu tine, bafta.

| costyn162 a răspuns:

Cred ca cea mai buna cale de razbunare este indiferenta.Sti vorba aia:"Pe prost il oftici cu tacerea". Prefa-te ca nu esti deloc afectata de faptele ei sau de comentariile la adresa ta.Crede-ma, chiar functioneaza:ti-o spun din proprie experienta...Cat despre baiatul acela nu merita sa te chinui sa i-l furi pentru ca nu o va afecta prea mult din moment ce nu il place, mai mult vei suferi tu fii cu un baiat pentru care nu simti nimic.
Sper ca ti-am fost de ajutor...

| JoJo a răspuns:

Nu e o razbunare asta...pentru ca ei nu-i place baiatulbig grin si nici tie...deci nu stiu cum ai putea sa o oftici prin asta.
Cel mai bine e sa o tratezi cu indiferenta.Indiferenta doare cel mai tare!winking
Cand te supara sau iti zice cv ii zambesti sarcastic si sa vz ce se enerveazalaughing

| goust22 a răspuns:

Da ea ce ti-a facut ca s-o detesti? Ti-a furat si tie vreun baiat care tu il detestai? daca asta ti-a facut ea poti sa-i faci si tu asta...pentru ca s-ar putea sa mearga...parerea mea e ca nu trebuie sa te razbuni tu sau sa cauti asa ceva pentru ca a te razbuna pe ea insemna a fi mai jos ca ea...si nu cred ca asta gandesti depre tine...fi indifirenta si lasa timpul sa treaca...

succes...