Ea este Denisa o adolescenta de 13 ani cuminte desteapta si e pe clasa a-VII-a. Ei ii place mult de un coleg din clsa pe nume Marius.Ea il place de aproape 4 ani.
A inceput noul an scolar Denisa abia astepta sa il vada pe Marius dar el era de vorba cu o fata.Denisa vazand fugi langa cea mai buna prietena a ei. In clasa Denisa incerca sa ii atraga atentia lui Marius scapandusi caietul dar el nu se arata interesat. In pauza Denisa il urmarea pe Marius, iar era cu fata aia Teodora, ei inventasera un joc copilaresc sa se prefaca amandoi ca sunt bebelusi si sa faca pe lumea din jur malefica maleficul sau maleficul baboi sau baba Cersafil. Dupa terminarea orelor am fugit acasa aproape plangand.
M-am gandit un timp si am decis sa nu-l mai plac, a fos foarte grea decizia mea, ca eu chiar am tinut la el si il visam noapte si asteptam sarutul dar totul a fost dor un vis neimplinit.
Cand il vedeam la scoala cu Teo imi venea sa urlu dar ma controlam ma gandeam ca nu il mai plac ca Teo e noua lui iubita nu eu. In pauza ma abtineam sa nu merg sa ii spionez. Dupa terminarea orelor m-am dur intr-un parc indepartat si am inceput sa plang ma gandeam dc merit asta sa sufar in dragoste dc? Dupa m-am dus acasa si cand am trecut pe langa scoala l-am vazut pe Marius cu prietenele mele Daniela si Elena, ei mancau pufulet. Am crezut ca mi se face rau asa ca m-am grabit acasa.
Dupa ce mi-am revenit complet nu mai simtem nimic pentru Marius eram cea mai fericita pentru ca nu mai sufeream in dragoste.
La scoala era totul bine acum ma intelelegeam mai bine cu Teo ca nu mai simteam ca vreau sa ii dau cu pumnul in cap, de cand nu imi mai place de Marius el a mai stat si cu mine nu numai cu Teo ci cu toate fetele.
Dar azi in ora de lucru manual am avut de facut sistemul solar din plastilina si cum banca lui Laurentiu era a proape de-a mea si vedeam ca nu se descurca m-am dus la el si l-am ajutat, am stat amandoi pe acelasi scaun si am povestit si dupa ce am terminat el a luat 9 iar eu 10! Acum il plac pe Laurentiu dar sa recunosc e cel mai frumos baiat din clasa e si bogat (E PERFECT)!
daca vreti continuarea intrati pe FB dati like la O Fetiza Din Iaurt :3
si puteti citi in continuare
(aceasta povestire este reala asta mi se intampla mie)
(merita sa mai scriu?)
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.222.162.252) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro