Nu trebuie sa fi dur cu ea.Dar avand in vedere ca este in clasa a 12-a din cate am inteles nu trebuie sa se ascunda de parintii ei! Este majora (sau aproape depinde), poate sa aiba o relatie este suficient de matura! Si incearca sa o invenstighezil...sa nu te insele.Ai intretinut relatii sexuale cu ea? Astept un raspuns(la comentariu).
Stai langa un om pentru ca pur si simplu asa iti este bine..Cu bune si rele..sa fie acesta aspect cu parintii singurul rau din relatia voastra.Da-i timp si ei sa se maturizeze.Nu suntem roboti nu toate fatetele personalitatii noastre se dezvolta in mod egal.Va depasi aceasta problema mai usor cu ajutorul tau.Deja daca o sa mai privesti ca pe o problema fundamentala a relatiei voastre aceste reactii o sa ai tu o problema -nu o sa mai vezi iubirea.Si este un sentiment atat de puternici si de fragil daca nu este ocrotit incat il poti pierde.Cresteti impreuna, iubiti-va traiti clipa si admite ca in timp, impreuna vav veti schimba in si mai bine sau si mai rau. Apreciaza ce ai langa tine nu doar din vorbe ci efectiv, real.Gandeste-te ca tu pe ea o iubesti nu pe ai ei,cu ea iti imparti bucuriile si necazurile nu cu ai ei,nici tu nu esti perfect,nimeni nu e. Iubeste=o cand merita mai putin, atunci are mai mult nevoie, iubeste-o pur si simplu pentru ca exista, de asta ai tu nevoie, sa nu mai fii confuz.Bafta.
Mai baiete, din ce ai zis tu tind sa cred ca tu esti de nota 11 si ea e speriata.Si cred ca are alt motiv in spate mascat abis de frica parintilor si de asta nu vrea sa le spuna ca sa nu te piarda. Oricum tu nu ai nici o vina si e chiar de admirat ce ai facut si ce faci pentru ea.Tot respectul.Dar cred ca orice om are o limita.Asta cu frica de parinti apare prin primele saptamani si pana la 2-3-4 luni.Mai incolo indiferent cat de paranoia ar fi un parinte, daca vede ca nu-i faci nici un rau si te porti frumos cu ea si chiar muncind si implicandu-te sentimental, se da pe breazda si te accepta.La mine a fost ceva asemanator.Eram la ea in casa cu fratesu si a venit la mine in brate si atunci intrase masa.Si ea a inceput sa tipe ca nu stiu ce fel de fica are si ca schimba baietii ca pe sosete.Blabla.Este timpul sa ai o discutie FFFFF serioasa cu ea si sa afli adevarul.Ce este sigur si cred ca stii si tu deja ca motivul pentru ca nu le zice parintilor nu este cel care-l spune.Pari un baiat destul de ok si descurcaret.Esti sigur ca ea e aleasa?
Afla mai multe despre ea, despre trecutul ei, despre familia ei fa legaturi citeste dincolo de cuvinte daca nu te descurci apeleaza la un psiholog
Nu mai fi atat de dur cu ea si incearca sa o intelegi ca ea chiar se teme de parintii ei! tu daca esti mai mare decat ea, ai grija de ea si sustine-o, nu o lasa la greu, nu o mai alunga! ce te intereseazape tine parintii ei? cu ei vrei sa ai o viata? Nu cred si nu ar trebui! de ce iti versi nervii pe ea? u stii ce inseamna teama de parinti? tu iti dai seama ca daca ea se confrunta cu ei pentru tine, apoi dupa un timp va despartiti din temir ce motiv, ea va ajunge singura, unde se va duce, nu la parintii ei? cine ii va plati facultatea? sau chiria la camin? daca este o fata cuminte si la locul ei, eu zic ca merita mult mai mult de la viata si de la tine in primul rand! iti este greu sa o sustiti in continuare? sa o iubesti\? mai ales cand stii ca te iubeste!
Sint atit de multe femei pe care le poti iubi fara atitea complicatii, asa ca poti scapa usor de aceasta complicatie. Sfat : da dupa ele frate!