Nu poti saruta deodata ca un expert, cel mai bine e sa discuti cu ea, s-o preintimpini, s-o convingi ca esti ca o insula nedescoperita, si s-o faci sa fie interesata de tine, si de saruturile tale. Ai sa vezi ca cu timpul daca ai sa depui efort ai sa saruti mai bine ca ea,
Mai naspa e cand o sa dai tu de una care nu e in stare sa intinda botu'.
In cazul asta o sa fie placerea ei, doar intinde botu' acolo si fii relaxat, fara bale...
Apropo, daca ai cati ani cred eu ca ai... mai stai, sa vina de la sine. E mai frumos asa.
Nu cred ca ajutorul virtual este ce-ti trebuie tie. Trebuie va ajutati reciproc. Sunt convinsa ca si ea a spus ca stie sa sarute doar ca sa se dea mare. Invatati impreuna.
Succes!
Cipri, tu stai linistit. Nu exista asa ceva, ca stie sau nu stie.
Totul vine de la sine! Lasa-te purtat de val si o sa fie totul ok.
Bafta!
Asta nu este o problema, mai ales daca stie ea, amandoi o sa va rezolvati aceasta problema ca intre prieteni.
Poi...inseamna ca a parcurs niste studii... cred ca ia luat ceva timp sa ajunga la acesti nivel superior...sincer acum daca te iubeste o sati sp daca o deranjeaza cum saruti sau ceva de genu...fii romanti asa le place fetelor... bafta
In primul rand ea trebuie sa stie asta, si de aici totul va fi foarte usor.veti comunica practic prin gesturi si totul o sa decurga de la sine, sunt convinsa ca va avea rabdare pana vei fi in largul tau... din pupic in pupic veti ajunge la un sarut frumos.
Cel putin pentru mine prin sarut se exprima tot ce simti pentru o persoana... daca simti ca vreai sa-l musti...mushka...daca sa-l saruti dolce...fa-o...nu exista reguli ca trebuie sa faci asa si doar asa sa saruti in acest moment ...nu...fa ce simti...si cind e momentul totul va fi cum trebuie...
Waaa
la mine e invers. el stie .eu nu .
nu stiu cum o sa fac... o sa ma descurc eu.
da` sti ce iti zic eu...
lasa`te purtat de val si` ...atunci...o sa vezi ca fara sa vrei o sa inveti...
si cand esti cu ea.nu zice "o sa gresesc`... daca nu fac bine.daca...bla bla bla.''...
si nu o respinge.[-x...nu gasi anumite scuze.pana la urma iti dai seama k trebuie sa va sarutati.deci o sa ajungi in momentul in care ea o sa se sature de faptul ca mereu gasesti o scuza si o sa iti zica...-ori ne sarutam si noi ca un cuplu` normal
-ori ne despartim
pai ce facem...doar ne pupam si atat.
nea`[-x
fetele in ziua de azi vor mai mlt :X
ade` bfta :*