| cipri08 a întrebat:

Ea stie sa sarute. Eu nu.crying Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| CevaNormal a răspuns:

Nu poti saruta deodata ca un expert, cel mai bine e sa discuti cu ea, s-o preintimpini, s-o convingi ca esti ca o insula nedescoperitawinking, si s-o faci sa fie interesata de tine, si de saruturile tale. Ai sa vezi ca cu timpul daca ai sa depui efort ai sa saruti mai bine ca eawinking,

12 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Mai naspa e cand o sa dai tu de una care nu e in stare sa intinda botu'.
In cazul asta o sa fie placerea ei, doar intinde botu' acolo si fii relaxat, fara bale...
Apropo, daca ai cati ani cred eu ca ai... mai stai, sa vina de la sine. E mai frumos asa.

| lia a răspuns:

Nu cred ca ajutorul virtual este ce-ti trebuie tie. Trebuie va ajutati reciproc. Sunt convinsa ca si ea a spus ca stie sa sarute doar ca sa se dea mare. Invatati impreuna.
Succes!

| cioko19 a răspuns:

Cipri, tu stai linistit. Nu exista asa ceva, ca stie sau nu stie.
Totul vine de la sine! Lasa-te purtat de val si o sa fie totul ok.
Bafta!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Asta nu este o problema, mai ales daca stie ea, amandoi o sa va rezolvati aceasta problema ca intre prieteni.

kratos
| kratos a răspuns:

Roag-o sa te invete si exersati mult happy.

| i.love.me a răspuns:

Poi...inseamna ca a parcurs niste studii... cred ca ia luat ceva timp sa ajunga la acesti nivel superior...sincer acum daca te iubeste o sati sp daca o deranjeaza cum saruti sau ceva de genu...fii romanti asa le place fetelor...winking bafta

| thehope a răspuns:

In primul rand ea trebuie sa stie asta, si de aici totul va fi foarte usor.veti comunica practic prin gesturi si totul o sa decurga de la sine, sunt convinsa ca va avea rabdare pana vei fi in largul tau... din pupic in pupic veti ajunge la un sarut frumos. happy

| daniDeeDee a răspuns:

Fă şi tu ce face ea.winking

| Liada a răspuns:

Cel putin pentru mine prin sarut se exprima tot ce simti pentru o persoana... daca simti ca vreai sa-l musti...mushka...daca sa-l saruti dolce...fa-o...nu exista reguli ca trebuie sa faci asa si doar asa sa saruti in acest moment ...nu...fa ce simti...si cind e momentul totul va fi cum trebuie...

Răspuns utilizator avertizat
| trisha a răspuns:

Atunci las-o pe ea sa te invete

| pisiC a răspuns:

Waaa laughing
la mine e invers. el stie .eu nu big grin.
nu stiu cum o sa fac... o sa ma descurc eu.
da` sti ce iti zic eu...
lasa`te purtat de val smug si` ...atunci...o sa vezi ca fara sa vrei o sa inveti...
si cand esti cu ea.nu zice "o sa gresesc`... daca nu fac bine.daca...bla bla bla.''...
si nu o respinge.[-x...nu gasi anumite scuze.pana la urma iti dai seama k trebuie sa va sarutati.deci o sa ajungi in momentul in care ea o sa se sature de faptul ca mereu gasesti o scuza si o sa iti zica...-ori ne sarutam si noi ca un cuplu` normal
-ori ne despartim
pai ce facem...doar ne pupam si atat.
nea`[-x
fetele in ziua de azi vor mai mlt :X
smug
ade` bfta smug:*