| pysi a întrebat:

Eam cerut lui, adica fostului prieten si aktuoalului tatik, sa zicem asa(daca intr-adevar o fi vb de o sarcina)ca-mi fac avort numai in cazul in care noi doi ne impakam, de altfel pastrez copilu si el a cazut deakord.cum credeti face? si pe cit timp va fi asta? am nevoi de rasp.kit mai curind.mersyy

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu folosi bebelusul ca arma de santaj. Este mizerabil si te descalifica atat ca femeie cat si ca mama. Gandeste-te ca eu un copil, o viata, nu poti sa-l omori numai ca sa-ti aduci prietenul inapoi. Si apoi, esti sigura ca el s-ar mai putea uita la tine fara sa vada sangele copilului lui pe mainile tale? Iar tu ai mai putea sa te uiti in oglinda stiind ca undeva putrezeste cadavrul bebelusului tau care ar fi putut sa traiasca, sa creasca, sa rada, daca tu i-ai fi dat voie?

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai parca vroiai sa pastrezi copilul daca nu va impacati, acum ai ajuns la intrebarea cum il cresti fara tata? Iti mai iei un job, il dai in judecata pentru pensie alimentara si cam asa cresti copilul.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu-l mai baga in seama, nu cred ca te merita. Daca te-ar iubi nu ti-ar sugera sa faci avort. Vrea doar sa scape de responsabilitate.

| Flav a răspuns:

Steriane, unde esti? Am nevoie de tine. Cred ca n-a mai ramas nimic din oameni. Vreau sa cred iar in Mos Nicolae.

| fabiola a răspuns:

Am senzatia ca aici nu e vorba de dragoste, e santaj, comert, ce vrei tu. Tu cand ajungi la decizia sa nu folosesti prezervativul, nu discuti cu el serios ce ve-ti face in cazul in care vei avea un bebe? Daca el este dezinteresat, nu este clar ca nu investeste sentimente in aceasta relatie? Si parca inclin sa cred ca este o ambitie de a ta sa fi cu el.Eu zic sa te gandesti bine ce faci si sa stii ca daca la temelia relatiei nu puneti sentimente, niciodata nu vei cladi o familie! Scuze daca ti-am interpretat gresit vorbele tale si multa minte in deciziile pe care le vei lua!

| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a răspuns:

Buna...Pastreaza copilul...Nu avorta... El nu te merita nici pe tine nici pe copil...Nu esti singura femeie ce isi va creste copilul singura...Gandeste-te ca fiul/fica ta mai tarziu te va iubii, respecta si multumii intodeauna daca ra fi sa lupti singura pentru a il "scoate inainte"singura...Nu incerca sa il santajezi, daca a spus:NU asa va fi...
Iti doresc tot binele din lume! Gandeste-te mai bine ...Eu cred ca acel copil te merita(va fi dovada iubirii tale pure fata d tatal lui)...Nu comite o crima pentru cateva vb frumoase, mangaieri si saruturi...Barbati sunt pe toate strazile...Multa bafta!

| AliNuTzA_9627 a răspuns:

Adica l-ai pus intr-un compromis?! Pai daca el nu mai tine la tine si ai nevoie sa apelezi la santaj(bine a zis "brigaela"), sincer nu se merita. Oricum o sa te lasewinking. O sa iasa cu a lui, o sa avortezi si dupa o sa te lase. E clar ca nu vrea sa aiba nimic, nu vrea sa il incurce copilul... el mai vrea sa mai "zboare". Este o responsabilitate f mare un copil.Nu ii lua viata, ca vei regreta...Pastreaza-l si infrunta problemele singura, sau alaturi de tatal copilului.Fii o luptatoare si mai tarziu o sa fii mandra de tine si de copilul tau.
Succes si gandeste-te bine!

| pysi explică:

Mda...sincera sa fiu m-as simti vinovata inntreaga mea viata... dar nu cred ca ar mai exista o alta cale de eshire...in plus cum me-as putea creste bebele fara tatik(oare lui ear fi mai usor daca intr-adevar el n-ar exista, ori zice asta si imi propune marea si sarea doar deatita ca sa scape de el.si apoi...adio?)

| pysi explică:

Da cred ca ma descurk si fara el,... dar stiti cum e...la asta m-am gindit si eu, cum am mai spus-o el imi propune marea si sarea apoi dupa ce abortez se terina cu un: (ADIO! Poate chiar intr-adevar ar fi mai bine sal pastrez, poate in acest fel am mai multe sshanse sa fiu cu el(desi el totdeauna neaga acest fapt)imi spune ca daca nu o fac...ramin cu bebe, ca el se descurka.

| pysi explică:

Ok...ma starui totul sa fie bine! acum chiar in nici un caz nu voi avorta! il las pe elsa fie responsabil de ceea ce face! mersi

| ariana_5123 a răspuns:

Buna. Asta e o decizie dificila pe care numai tu o poti lua. Si nu cred ca viata unui copil depinde de asta.Bafta.

| tee a răspuns:

Cred ca nici nu iti dai seama ce inseamna un copil, daca pui problema asa...cu alte cuvinte da-l incolo de copil daca tot ne impacam!?!?!?
In primul rand trebuie sa te gandesti ca un copil are nevoie de un camin, de dragoste si de parinti iubitori. Daca tu te folosesti de aceasta "sarcina" pentru a aduce un barbat inapoi, inseamna ca pe primul loc te pui pe tine mai presus de un copil care este o mica particica din tine.
Gandeste-te foarte, foarte bine la ceea ce faci, nu este o gluma sa faci copii, sa-i cresti, sa le oferi tot ce au nevoie, sa ai grija de ei cand sunt bolnavi, sa stii cum sa reactionezi cand este in pericol si lista este foarte lunga cand vine vorba de un suflet neajutorat, care nu isi poate duce de grija singur.
Nu cred ca esti pregatita sa ai un copil daca gandesti asa...Ai timp sa faci copii cand va exista stabilitate in viata ta...pana atunci fa-ti ordine in viata si pune-ti prioritatile in ordine.
Indragosteste-te, iubeste, fii iubita, fa-ti o familie...si totul vine de la sine...