Copii) nu sunt doar copii aici. O fantezie devenita realitate daca nu alegi pers potrivite nu va iesi niciodata ceva frumos.
Dar cum iti suna 2 baieti si o fata?
Din partea mea, fiecare sa faca ceea ce vrea, nu ma deranjeaza pe mine cu nimic, iar de judecat, nu judec, intrucat nu e treaba mea.
Totusi, nu cred ca as putea face asa ceva.Cand vine vorba de sex, sunt destul de posesiva, nu cred ca as fi in stare sa accept ideea de a imparti pe cineva.In plus, pentru mine sexul e in stransa legatura cu anumite sentimente, mai mult sau mai putin intense, deci nu ma prea tenteaza ideea de sex 'sportiv'.
Apei mi se pare ca fetele alea care accepta au foarte putin respect de sine, si baiatul ce sa mai zic, el in schimb e foarte sigur pe el, mai ales ca le face fata. najpa sincer
Mmmm.nicio parere.
totusi, daca vrei sa faci asta...ar fi bine sa o faci cu niste necunoscuti...
sau cu cineva la care nu tii.
in cazul in care iubitul tau e implicat, s-ar putea sa fii geloasa
Cred ca esti noua pe site!?
Inainte de a publica ceva uitate draq la ce prostii ai scris pe`aici.
Cu ce drept vrei sa stii un asemenea lucru?
1-strici tot farmecul unei partide de sex "normala"
2-faci de ras site-ul cu intrebarile astea prostesti:-(
SCZ e parerea mea!
Pentru noi copiii, serios tu cati ani ai?!
nu stiu, nu cred ca mi-ar placea...
Ie misto sa faci cu 2 fete si un baiat dar mai misto ie sa faci 2 baieti si o fata
Mmmmm...provocaree` destul de perverssa`
Poi nu stiu sigur... deshii suna bine
Pentru el poate ca e unul din visele sale, dar dupa ce o sa o faceti nu stiu cum o sa-l vezi. s-ar putea sa devii geloasa (daca nu esti)sau mult mai geloasa... apoi poate ca el te va considera 'altfel' mai ales daca dupa aceea v-ati desparti... oricum alegerea voastra.si daca se intampla sa ne spui si noua cum va merge dupa!
E o fantezie de-a mea... dc vrei sa mi-o satisfaci cu vreo prietena de-a ta trimite mesaj inapoi!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: