| sivvy2 a întrebat:

Ei bine aseara m-am combinat cu cel mai bun prieten al meu si nu stiu ce sa fac pentru ca.in fine.acum am aflat ca el ma placea foarte mult inca de la gradinita.(de atunci suntem prieteni)si asta m-a miscat foarte tare si inainte eram de nedespartit dar acum suntem sudati. oare daca o sa ne despartim vreodata o sa se strice relatia noastra de prietenie?

Răspuns Câştigător
| poliku a răspuns:

Salut in primul rand.Nustiu daca e cineva in grad sa iti raspunda la intrebarea asta pentru ca ai intrebat ceva care poate fi doar o prezicere.Cand va veti desparti depinde de modul in care o veti face... daca o sal gasesti facand sex cu alta si tu sa fi de fata ma gandesc ca nu o sa mai fiti nici prieteni dar asta oricum depinde de voi ce decideti in acel moment...noi ca niste oameni putem doar sa iti dam cu presupusu-l. Oricum cat va intelegeti bine si va iubiti nu are rost sa te gandesti la aceasta intrebare.Traieste din plin!

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

In viata te astepti de la orice, nu e bine sa iti faci planuri ca nu se stie daca va fi bine pana la sfarsitul zilelor traim intr-o lume jumatate rea - jumatate buna.