| awayinthedark a întrebat:

Ei bine daca el a ales sa va despartiti si vrea sa ramaneti tostusi prieteni, ce faceti pentru a-l face sa se intoarca?

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu se poate face prea mult in astfel de situatii. Ar trebui sa te multumesti cu o relatie de prietenie. In timp, daca e sa fie, va regreta el si iti va spune ca ii pare rau si ca ar vrea sa fiti impreuna. Dar nu prea se intampla asta decat in cazuri speciale in care a fost o relatie de mare durata inainte de despartire.

| Dizzydizz a răspuns:

Nimic, cu siguranta daca ii va fi dor de mine se va intoarce.
Orice incercare va fi in zadarhappy
o seara placuta:*

| irina20 a răspuns:

Cand cineva pe care il iubesti iti spune ca vrea sa ca despartiti dar sa ramaneti prieteni, e ca si cum ti-ar fi murit catelul si mama ta ti-ar spune ca poti sa-l mai pastrezi daca vrei.
Crede-ma, nu se v-a intoarce...

| SufletDeCopil a răspuns:

Buna,
Pai, desi vreau foarte mult sa ne impacam sad si imi e tare dor de el, nu ma comport deloc diferit sau intr-un mod anume thinking sti am ramas doar prieteni, si daca el nu vrea nimic mai bun incerc sa ma impac cu ideea si sa merg mai departe. Nu poti forta pe cineva sa te iubeasca sad si.ma comport cat pot de original. Intr-o buna zi, se va intoarce. dar posibil sa fie prea tarziu oh go on si va sti ce simt sau ce am simtit si euwinking
Viata merge inainte iar speranta moare ultima! kiss

| steluta_7203 a răspuns:

Daca veti fi prieteni il vei cunoaste mai bine si vei intelege ce fel de om este, vei intelege ce-i place ce nu. Si vei sti cum sa te porti cu el sa te porti cu el. Si vei avea o alta sansa.

| noname4me a răspuns:

Daca este un el... ignora-l iesi in oras cu fetele aranjeazate etc ..si o sa ii vina mintea la cap... o sa inceapa sa te caute..asta daca tine la tine. daca nu o sa se duca la alta si asta a fost..trist dar adevarat.nu ai ce sa faci altceva daca stai pe capu lui hai sa ne impacam bla bla mai mult il indepartezi (sunt in aceeasi situatie doar ca eu sunt baiatul deci iti spun sigur big grin )

| sbk a răspuns:

Nu il mai poti face sa se intoarca, vorbesc din experienta