Daca esti fata desteapta si stii cum sa ii misti "momeala", te va astepta. Distanta actioneaza si asupra lui la fel cum a actionat asupra ta, daca nu mai are si pe altcineva in acelasi timp, si el se simte mai apropiat de tine. Ofera-i cateva cuvinte frumoase si incurajari, si poate ii si permiti sa te atinga mai mult atunci cand va intalniti.
Probabil nu ai citit intrebarea din link. Deja i-am permis sa ma atinga de cand ne-am vazut primele dati. de fapt a cam incercat sa ma pipaie. Atunci ma simteam putin jenata de lucrul asta dar nu stiu cum m-am impacat cu ideea si poate nu e bine. Pe de alta parte i-am scos de atatea ori ochii cu lucrurile care ma deranjau incat sincer iti spun ma mir cum a rezistat si cum de inca spune ca ma iubeste.
Prin pipait ma refer la atinsul in zone mai intime, unde nu oricine si-ar permite de la prima intalnire de exemplu. Si singura lui scuza a fost ca asa e el obisnuit, ca are o mana mai 'nazdravana'. Pe langa diferenta de varsta, lucrul asta m-a pus destul de mult pe ganduri.
Adica in ce sens sa ma testeze? Eu cand vedeam ca insista, ii feream mana. Dupa intalnire m-am gandit ca poate trebuia sa fiu mai dura cu el atunci, dar nu as fi putut sa-l lovesc si nici nu voiam sa fiu nesimtita. Totusi la una din intalniri dupa unul din momentele de acest fel, eu m-am suparat mai rau si i-am apucat mana si i-am tinut-o asa vreo 2 min uitandu-ma urat la el, in timp ce el ma ruga sa-i dau drumul ca nu se intampla nimic. Dupa ce i-am dat drumul, mana aia a dus-o pe dupa gatul meu si m-a sarutat intr-un fel pe care nu am sa-l uit niciodata! In momentul ala m-am linistit si ma simteam ca si cum as fi castigat o lupta. Te rog, ajuta-ma sa inteleg ce s-a intamplat.
Poate ca a vrut sa vada daca esti mai "usurica". Daca este asa, acest lucru ar trebui sa iti spuna ca este foarte serios in ce te priveste. Povestea din ultimul tau comentariu ma face sa cred ca este vorba chiar despre asa ceva, asta este lupta pe care ai castigat-o
Mai exista posibilitatea ca el sa se simta atras fizic foarte mult de tine si sa nu se poata stapani. Pot sa iti scriu ceva pe privat?
Draga orice barbat potent sta cu o fata pentru sex, ori te va lasa ori te va insela ori vei face sex cu el