Apropo, in concluzie ai 100% dreptate.Serios acum, tu timp de un an de zile ai crezut in iluzia asta pe bune? Hai maiE destul de dificil sa iti constuiesti o relatie si in realitate, d-apoi la distanta.Ai pierdut nejustificat de mult timp intr-o relatie care nu are niciun viitor, un an de zile ai fost mort din punct de vedere sentimental.Gaseste-ti o fata cu care poti avea o relatie adevarata
Relaţiile la distanţă pe termen mai mare de 3-4 luni sunt de porc, mai ales dacă cei doi nu se văd deloc.
Voi nu v-aţi văzut niciodată şi aţi stat la poveşti pe messenger 1 an şi ceva şi "te iubeşte"?! Şi tu mai şi crezi?! ))
Ia să-mi fac şi un id de fătucă şi să îmi "îndrăgostesc" optimişti naivi de-alde tine.
Ieşi din casă, ieşi de pe silent şi construieşte-ţi o relaţie cu o persoană REALĂ nu cu o fereastră de messenger/skype/mIRC sau dracu' ştie ce mediu de comunicare folosiţi.
Nu ai decât un "penpal" şi atât, nici într-un caz o relaţie cu o persoană de sex opus.
Trezeşte-te la realitate!
Buna! Nasoala treaba:prin asa ceva am trecut si eu si inca trec(am avut o relatie la distantacu varul unei preietene-nu ne-am vazut niciodata si dupa 5 luni ne-am despartit chiar daca si acum tineam unul la altul pentru ca nu ne puteam vedea, insa tinand cont ca noi ne spuneam""te iubesc de aproximativ un an")
Stii e nasol pentru ca nu stii ce sa faci, daca sa mai fi cu ea sau nu. Daca tipa chiar iti spune mereu faza legata cu tatal ei, atunci e clar ca nu va puteti vedea si vedeti-va de treaba voastra.Eu va doresc sa va puteti vedea si sa ma iubiti mult!
Si Alex da-mi voie sa te contrazic:ba da, poti sa iubesti pe cineva pe care nu l-ai mai intalnit, sunt convinsa 100%. Am iubit pe cineva pe care nu l-am mai intalnit si sunt sigura ca ceea ce simteam pentru el si el pentru mine era IUBIRE.
Esti genul de baiat fara respect...Voi nu aveti o relatie! Nu-i cere sa renunte la familia ei pentru tine!