| Dominicc a întrebat:

Ei fratilor... am ajuns la deprimare completa. Nu mai am pofta de mancare nu mai am de nimic. Am ajuns sa sufar asa de rau pentru o fata incat m.am terminat pe mine insumi. Nu mai pot dormi si nu mai pot face nimic. Am o stare de cct, nu pot vorbi cu nimeni ca nu sunt in stare, sunt frant si rupt.Am ajuns sa ma urasc pe mine ca si. a batut joc de mine in halu asta de am ajuns sa nu mai fiu bun de nimic.
Vreau sa iau antidepresive. Ce pastile bune imi recomandati? Ce antidepresive?
Vreau ceva fara retata! Simt ca nu mai rezist. Ma chinui deja de 2 saptamani si nu imi revin. Imi plange sufletu si tot.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu inteleg mai ales si eu trec prin ceea ce treci uh la munca oftez intruna sunt suparat si plin de dezamagire aia din cauza unei fete pentru ca aflasem ca la 15 ani sa **** cu unu de 27 si ma marcat pe viata chestia asta, de la viata te astepti si la lucruri rele, unele nopti nu pot dormi bine ma scol devreme

| Zenithf a răspuns:

Iti recomand o pastila extraordinara! Boxul, fa ceva "constructiv" si descarca-te de emotii. big grin
Adica du-te si fa box, sau alte sporturi. Atletism = sa fugi in uitare!
Sau tenis = sa zvarli cat colo sentimentele astea frustrante!
Si uita-te la niste filme de groaza. Sau de toata groaza! Sa te c... pe tine de frica/ras. Fa-ti de cap, ce nebuneli ai tinut reprimate undeva, ca sa nu zica lumea cumva ceva. big grin Si bea ceai de hamei, nu bere. Alcoolul accentueaza problemele. La fel ca si "antidepresivele".

| mihai_2762 a răspuns:

Frate toate ca toate da sa nu ajungi sa iei droguri pentru ca daca te apuci de ele acum o sa te distrugi definitiv.bafta

du-te si cu prietenii la o bere la o caterinca poate cunosti alta fata chestii de genu

bafta:d

| aangelia a răspuns:

Termina naibii cu fata asta happy nu au murit fetele sa stiihee hee. gandeste-te ca. fie ce ti-a facut ea, ti-a demonstrat ca nu te iubeste.
distreaza-te si da`o dracu :*

| evelin_1888 a răspuns:

Stiu cum e...incearca sa te concentrezi pe altceva (apuca-te de un sport, de desenat)ia-ti un jurnal unde sa scrii tot ce te deprima si promisuni facute tie(ex:o voi uita in x saptamani).
gaseste-ti un bun confident si nu uita ca cea mai sigura solutie este sa zici next.cu siguranta exista o persoana mai potrivita pentru tine...trebuie doar sa o gasesti
bafta:*

| weedini a răspuns:

Fa rost de 50 ron si da o tura pe soseaua de centura. nu va inteleg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact in aceeasi stare ma aflu si eu. La mine problema e ca ma indragostesc doar de fete care au deja prieten. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sufar pentru o fata. Problema mea e ca tot timpul ma indragostesc de fete care au deja prieten. Deja nu mai suport.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate! cel mai bine descarcate [nuju da pumnu in pereti sparge arunca pana cand te linistesti] concentreaza-te la munca acolo ofteaza cat poti dar impacate cu ideea ca femeia e o t***a nu meriti sa plangi dupa ea! apucate de lucruri frumoasae si noi sau cel mai bine gaseste-ti o tipa oarecum sa te inteleaga si sa iti spuna o vorba buna, ca daca te ia la misto cred ca o omori.si eu trec prin aceasta situatie si mie imi plange sufletu dar comunic cu prietenii cu fete baieti ma duc la fotbal[antrenamente]imi vad pe hobbi-ul meu. sper ca te-am ajutat cu cat am putut. viata e o C*R*A haide s-o F*T*M